Goran Mehkek/CROPIX
SKUP KVAR MOBITELA

Kelava prespavao trening, kazna 1000 eura: 'Crknuo mi je mobitel pa nije zvonio alarm'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. listopad 2011. 11:11

Događa se i to. Ivan Kelava jučer je zakasnio na trening! Umjesto u 10 sati, kad je trening počeo, Kelava je trčeći uletio na vježbanje u 10.45 sati. Javio se treneru Jurčiću, koji ga je poslao na trčanje oko igrališta Hitrec-Kacijan. S obzirom da se igrači Dinama na treningu moraju pojaviti sat vremena prije treninga, 'Sveti Ivan’ kasnio je čak sat i 45 minuta!

Dinamovci plaćaju kašnjenje na trening, svaka minuta zakašnjenja stoji 10 eura, pa će vratar morati iskrcati 1.000 eura za jučerašnje kašnjenje.

Kad je došao na trening, suigrači su se smijali, slali mu pusice i vikali; 'hvala Kele’. Naime, novac koji se sakupi od kazni ide u zajedničku kasu koja se otvara kad društvo odlazi na zajedničke večere.

- Ma, crknuo mi je mobitel, pa mi nije zvonio alarm koji sam navio prije spavanja. Kad sam se probudio, imao sam što vidjeti - kazao nam je Kelava.

Inače, pokušali su ga oraspoložiti momci iz Udruge navijača Dinama iz Sinja, te neki navijači iz Hercegovine koji su stigli pogledati trening. Ispričali su mu vic...

- Znaš li da sam ja svoju ženu nazvao Kelava? Zašto? Sve mi brani!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 22:37