Jakov Prkić/CROPIX
KILLER NIJE KRIV

Klasnićev prijatelj: Ivan nema veze s ovim slučajem, u stanu su bili njegovi prijatelji

Ivan Klasnić poriče upletenost. Njegov jedini problem, ako uopće postoji problem, jest da su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u Ivanovu vlasništvu, kazao je neimenovani prijatelj za Mirror
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2010. 13:00

Slučaj Ivana Klasnića i navodnog silovanja 17-godišnjakinje djevojke dobiva novi zaplet. Prijatelj proslavljenog hrvatskog reprezentativca izjavio je za londonski Mirror kako je kobne noći Klasnić bio u svom manchesterskom stanu, ali zajedno sa svoja dva prijatelja iz Njemačke.

Neimenovani prijatelj također je kazao kako će se Klasnićevi prijatelji vratiti iz Njemačke kako bi riješili problem s engleskom policijom, očito uvjereni u svoju nevinost. Ono bi navodno već danas u Engleskoj policiji trebali razjasniti što se točno dogodilo.

- Ivan Klasnić poriče upletenost. Njegov jedini problem, ako uopće postoji problem, jest da su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u Ivanovu vlasništvu - ispričao je engleskim novinarima Ivanov prijatelj.

List piše kako Klasnić nije bio u stanu u vrijeme dolaska policije, već je uhićen kasnije. Dan je proveo, piše Mirorr, pomažući policiji u istrazi, nakon čega je pušten da se brani sa slobode nakon plaćene jamčevine.

U Boltonu, klubu gdje Klasnić igra, još uvijek ne žele komentirati optužbe. Policija je potvrdila da su istražitelji u četvrtak ispitali i navodno napadnutu djevojku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. srpanj 2024 23:36