IVAN PERIC/CROPIX Cropix
NA POTEZU JE KLUB

Kleinheisler ulazi u zadnju godinu ugovora s Osijek, a ovo je petorka oko koje vlada neizvjesnost

U Gradskom vrtu postoje petorica igrača o čijoj se budućnosti osječki klub uskoro odrediti
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 03. lipanj 2021. 21:34

U Gradskom vrtu postoji skupina igrača, preciznije, njih petorica, o čijoj se budućnosti osječki klub uskoro odrediti. Naime, u posljednju godinu ugovora s jedinim slavonskim prvoligašem ulaze Antonio Ježina i Mihret Topčagić (koji, inače, još nisu ni debitirali za Bijelo-plave), ali i Vedran Jugović, Josip Vuković te Laszlo Kleinheisler.

Oko iskusnog Jugovića i njegove želje za ostankom ne bi trebalo biti neizvjesnosti, vratio se kući i s matičnim klubom napokon se bori za trofeje, Osijek u slučaju Vukovića ima opciju produžiti ugovor na još jednu sezonu i odluka je isključivo na klubu, a u toj skupini igrača najneizvjesnija je svakako biti budućnost Kleinheislera. U Gradskom vrtu će vrlo brzo morati donijeti odluku hoće li mađarskog reprezentativnog veznjaka i najboljeg igrača Bijelo-plavih u proljetnom dijelu sezone pokušati zadržati novim ugovorom ili u suprotnom transferirati već ovo ljeto.

Treća opcija za Osijek bila bi najnepovoljnija, a to je da Kleinheislerov status ostane “visiti u zraku” jer početkom iduće godine imao bi mogućnost potpisati predugovor s novim klubom i bez odštete napustiti Bijelo-plave u lipnju 2022. godine.

Inače, polovina iznosa od eventualnih prodaja vratit će se u transfer-proračun Nenada Bjelice za reulaganje u momčad, odnosno, dovođenje novih igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 03:26