GORAN MEHKEK Cropix
DRUGO KOLO

Dinamo objavio cijene ulaznica za Monaco, evo koliko stoji prva utakmica Lige prvaka na Maksimiru

Ulaznice za dvoboj protiv Monaca će se za članove kluba prodavati po posebnoj promotivnoj cijeni
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2024. 11:28

Dinamo je preko svojih službenih kanala objavio cijene ulaznica za nadolazeću utakmicu Lige prvaka protiv Monaca na Maksimiru. Susret drugog kola na rasporedu je u srijedu 2. listopada s početkom od 21 sat. Objavu prenosimo u cijelosti.

"U srijedu 02. listopada 2024. Dinamo će na stadionu Maksimir odigrati susret 2. kola UEFA Lige prvaka protiv Monaca. Utakmica je na rasporedu u 21:00h, prodaja ulaznica u sklopu paketa traje do subote, 28. rujna u 23:59h, a u nastavku donosimo informacije o prodaji pojedinačnih ulaznica.

Ulaznice za dvoboj protiv Monaca će se za članove kluba prodavati po posebnoj promotivnoj cijeni.

Cijene ulaznica za članove za utakmicu Dinamo – Monaco:

Tribina zapad dolje - 60€

Tribina zapad gore - 45€

Tribina sjever dolje - 30€

Tribina sjever gore - 19€

Cijene ulaznica za sve ostale navijače:

Tribina zapad dolje - 70€

Tribina zapad gore - 50€

Tribina sjever dolje - 40€

Tribina sjever gore - 29€

Prodaja ulaznica za članove kluba održavat će se u nedjelju 29. rujna od 11 sati. Prodaja će se vršiti online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/ i na Ticket pointu, čije je radno vrijeme do 19 sati.

Prodaja ulaznica za sve ostale navijače počinje u ponedjeljak 30. rujna u 11 sati. ONLINE prodaja ulaznica odvijat će se na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/ i trajat će do srijede u 21:00h.

Prodaja ulaznica za sve ostale navijače na Ticket pointu odvijat će se u sljedećim terminima:

Ponedjeljak: 11 - 19h

Utorak: 11 - 19h

Srijeda: 11 - 21:45

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja u prvom krugu.

NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice.

Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", piše u objavi.

Linker
27. rujan 2024 11:30