RONALD GORSIC/CROPIX
KRAJ NAGAĐANJIMA

Ademi ili Petković? Jakirović ekskluzivno za SN otkriva tko će biti kapetan Dinama

‘Imperativ je osvojiti naslov prvaka. To ne treba skrivati. Mi to možemo, imamo za to kvalitetu‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. rujan 2023. 23:04

Sportske novosti u sutrašnjem izdanju donose ekskluzivni intervju sa Sergejom Jakirovićem. Trener Dinama govorio nam je o odlasku iz Rijeke, novim pojačanjima i ciljevima za ostatak sezone, te prvi put otkrio kome će povjeriti kapetansku traku Modrih.

Koji su imperativi, a koji ciljevi do kraja sezone?

- Imperativ je osvojiti naslov prvaka. To ne treba skrivati. Mi to možemo, imamo za to kvalitetu. Naravno, treba probati otići do kraja u Kupu, probati proći u proljeće u Konferencijskoj ligi. To bi bilo lijepo, a i Europi bismo mogli promovirati nekog mladog igrača. Ali, prioritet će nam biti HNL. No, želimo biti kompetitivni i u Konferencijskoj ligi. Nadam se da će i tako biti.

Dali ste kapetansku vrpcu Bruni Petkoviću, ali vratio se legendarni kapetan Arijan Ademi? Tko će sad biti kapetan Dinama?

- Bruno je rekao "samo jedan je kapetan". Petković, Ristovski i Mišić su za mene produžene ruke. A također i Dino Perić, koji je tu već pet godina. Ali, kad je na terenu, Ademi će biti kapetan. Kad njega neće biti, Bruno nastavlja nositi kapetansku traku.

Cijeli intervju pročitajte u sutrašnjem (12. rujna) tiskanom izdanju Sportskih novosti, ali i na našem portalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 05:33