GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA

Ademija htjeli i ugledni Nijemci, ali iz Dinama mogu otići samo dva igrača? Čačić progovorio o transferima

‘Imamo igrački roster koji je sposoban sačuvati primat u hrvatskom nogometu‘, kaže trener i sportski direktor
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 27. siječanj 2023. 23:22

Ante Čačić je osim što je trener i sportski direktor zagrebačkog kluba. Zato mu se i postavljaju pitanja oko mogućih dolazaka i odlazaka igrača do konca prijelaznog roka.

- Nema nikakvih novosti, zasad je sve mirno. Imamo još nekoliko dana do kraja prijelaznog roka. Vidjet ćemo kako će se stvari odviti, imamo određene kontakte, razgovaramo... Nismo u nekom velikom stresu, imamo korektan igrački roster koji je, siguran sam, sposoban napraviti ono što svi želimo, a to je sačuvati primat u hrvatskom nogometu - kaže Čačić.

U posljednje vrijeme najveća priča oko mogućeg odlaska bio je kapetan Arijan Ademi. Imala je legenda kluba nekih ponuda, posljednja je bila ona Stuttgarta u kojem igra hrvatski reprezentativac Borna Sosa. Međutim, kako stvari stoje, Aki će ostati u plavom domu, jer je Čačić upalio crveno svjetlo na njegov odlazak. I dalje stoji ona njegova "može otići samo Dominik Livaković"...

Uz dodatak da bi mogao otići i Danac Rasmus Lauritsen, koji je u razgovoru za danske medije i kazao da bi želio otići negdje gdje bi više igrao. Za sada nema službene ponude za plavog stopera, ali saznajemo da ima nekih upita. Hoće li se upiti pretvoriti u neku ponudu ostaje za vidjeti.

Josip Brekalo definitivno se ove zime neće vratiti u Maksimir. Sve je dogovorio s Fiorentinom, u Firenci bi u subotu ujutro trebao proći liječnički pregled i potpisati ugovor s Violama. Ugovor s Wolfsburgom istječe mu ovog ljeta, ali kod trenera Nike Kovača krilni napadač s 33 nastupa za reprezentaciju Hrvatske nije mogao računati na minutažu.



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 07:06