Ante Čačić u rujnu 2012.

 NENAD DUGI/CROPIX
GLAS NARODA

ANKETA SN: Je li Dinamo povukao pravi potez, hoće li Ante Čačić pokrenuti momčad i osvojiti naslov

Uprava Dinama odlučila se na radikalan rez nakon Poljuda. Hoće li smjena donijeti pozitivan šok?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2022. 16:20

Ante Čačić vraća se na klupu Dinama. Nakon gotovo 10 godina i duple krune u sezoni 2011/12 sada neće imati priliku ponoviti takav doseg, budući da su Modri u četvrtfinalu Kupa ispali od Rijeke. Ali, primarni zadatak bit će mu u preostalih pet kola do kraja uzbudljivog HNL-a obraniti prednost koju trenutno ima nad Osijekom i Hajdukom.

Puno je pitanja nakon poraza na Poljudu u zaostalom dvoboju 9. kola, nakon kojeg je Osijek ostao na dva boda zaostatka za Modrima, a Hajduk stigao na minus od četiri boda. Nezadovoljstvo navijača samo je vrh ledene sante koju sačinjavaju mahom neuvjerljive partije Dinamovih igrača. Porazi od Osijeka i Hajduka, kao i remi u poljudskom derbiju prije mjesec dana bili su prevelika prepreka za to da sad već bivši strateg Željko Kopić ostane na Dinamovoj klupi.

Modre do kraja sezone očekuju gostovanja kod Gorice i Lokomotive, pa domaći derbi s Osijekom, gostovanje na Šubićevcu te veliki derbi s Hajdukom na Maksimiru u posljednjem kolu.

Je li Dinamova uprava reagirala u pravi čas, pokazat će vrijeme i konačan rezultat na ljestvici nakon 36. kola. No, u našoj anketi pitamo vas i pozivamo da iznesete svoj sud.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 06:46