GLYN KIRK Afp
ANKETA SN

Ante Čačić je prošlost, a sad se postavlja pitanje: S kim dalje, tko bi trebao voditi Modre?

Pitamo vas koga biste voljeli vidjeti na klupi aktualnog hrvatskog prvaka
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2023. 06:40

Ante Čačić je bivši. Čeka se samo službena potvrda odluke koju je uprava Modrih već donijela, a onda se postavlja pitanje: ‘Što dalje?‘ ili točnije rečeno: ‘Tko dalje?‘. Kako doznajemo, Modre će do kraja sezone voditi Roy Ferenčina, a onda će se odlučiti što dalje. U javnosti proteklih nekoliko tjedana, otkako Dinamo ne igra na željenoj razini, kruži nekoliko imena.

Osim Roya Ferenčine koji će dobiti priliku da se iskaže na klupi u zadnjih devet kola, već se neko vrijeme kao favoriti spominju bivši trener Nenad Bjelica, koji je slobodan nakon odlaska iz Osijeka, a uz njega Igor Bišćan i Goran Tomić, no pitanje je hoće li Tomić napustiti Al-Nasr ili Bišćan otići iz mlade reprezentacije prije no što ju odvede na Euro. Spominjao se ranije i Igor Jovićević, pa i Sergej Jakirović no jedan je u Šahtaru, a drugi tek nedavno preuzeo Rijeku pa njih nismo ni uzimali u obzir.

U eteru se pojavilo i ime bivšeg izbornika Hrvatske Slavena Bilića, kao i ono bivšeg trenera Rijeke Matjaža Keka koji je već bio u kombinacijama s Dinamom kojeg je na kraju odbio zbog Slovenije. Možda je i tu došlo do nekih promjena.

Trener Istre 1961 Gonzalo Garcia radi odličan posao u Puli i dokazao je da je spreman za velike stvari. U Dinamu bi sigurno imao stepenicu za iskorak, a priliku je svakako zaslužio. Ono što navijači potajno sanjaju je povratak Vahida Halilhodžića koji je uspješno vodio Modre 2010./2011., a spominje se i vrlo zanimljiva opcija Roberta Prosinečkog.

Što mislite, tko bi od navedenih bio najbolja opcija?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 14:36