RONALD GORSIC Cropix
NEDJELJOM U 3

Antolić: ‘One koji su hrabri nazivaju kukavicama, a kukavicu koji je pobjegao u Hercegovinu hrabrim‘

Nakon ‘‘rešetanja‘‘ u emisiji, razgovor je nastavljen na Youtube i Facebook kanalu ‘‘Nedjeljom u 3‘‘
Piše: SNObjavljeno: 05. ožujak 2023. 15:32

Nakon gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2, Krešimir Antolić nastavit će odgovarati na pitanja gledatelja i razgovarati s novinarom Aleksandrom Stankovićem.

O čemu su pričali u prvom dijelu emisije možete vidjeti OVDJE.

- Dok je radio u odjelu za droge živio je od plaće, a nakon toga je dao otkaz te se nakon toga spojio s Mamićem. Znam da zbog ambicije gazi i po prijateljima i po kolegama - postavio je nezgodno pitanje jedan od gledatelja koji je tvrdio da Krešimira i sam poznaje.

- Ne znam tko je gospodin koji je postavio pitanje, ali u svojoj sam karijeri sve radio legalnim putem - kazao je Antolić

- Kolike su zasluge Zdravka Mamića u Dinamu? - pitao je drugi gledatelj.

- Zdravko Mamić je nešto manje od 20 godina vodio Dinamo. Bio je na čelu tima koji je proporcionalno radio puno toga dobroga, ali isto tako puno lošega za klub. Njegov je doprinos značajan, ali u svojem procesu radio je greške.

- Koje su Zdravkove vrline, a koje mane? - dodao je Stanković.

- Nismo u trenutku da mogu tako pričati, ne mogu se sjetiti njegovih vrlina. Mislim da će se o njemu pisati o povijesti kluba i trenutno smo svi opterećeni njime, ali je netko tko je radio dan i noć. Svjedočio sam tako što je njegov ured bio na kraju kata, a moj na početku i znam da je znao biti u klubu od 7 ujutro do 19 sati navečer.

Aleksandar Stanković: - Zamolili ste me da na video poziv ne zovem Zdravka Mamića. Rekli ste da ste se pripremili za emisiju tako što ste gledali prethodna gostovanja Zdravka u mojoj emisiji.

- Nisam to rekao. Kod prvog gostovanja bio je to jedan tipičan Mamić, a drugi je put bio čini mi se bolje pripremljen - rekao je Antolić.

Ugovor s aktualnim trenerom Antom Čačićem?

- Dinamo ima pravo aktivirati opciju produljenja na još godinu dana u ugovoru. Budući da je napravio reprezentativcima Ljubičića, Mišića približio reprezentativnom kadru, donio je u proračun milijune eura, bilo je logično da čovjeku predamo ugovor. Trenutno smo na 11 bodova prednosti, na vrhu. Tako nešto je logičan slijed - nastavio je gost.

Kako vam pada odlazak iz Dinama? - postavio je pitanje Stanković.

- Volim klub i voljet ću ga do kraja života i to je jedna obiteljska priča. Međutim, je li sve pravedno...Neka ocjene druge. Smatram da sam donio zrelu odluku, a da će oni koji će glasati protiv Barišića, glasati za Mamića - dodaje.

Navijači vas zovu ‘‘druker‘‘ kako vam to pada? - za kraj je postavljeno pitanje gostu?

- Kod nas se događa inverzija. Onaj koji je zapravo hrabar, etiketira se kao kukavica. Onaj koji je zapravo kukavica, a pobjegao je u Hercegovinu, zovu ga hrabrim - rekao je Antolić za kraj emisije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 03:19