GORAN MEHKEK Cropix
PROMJENA PLANA

Bayern stopirao Dinamov trening na Allianz Areni, evo koje je objašnjenje iz Münchena

U konačnici je odlučeno da će se trening održati u jutarnjim satima ponedjeljka na Maksimiru
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2024. 12:54

Dinamo sljedećeg utorka, 17. listopada, otvara grupnu fazu Lige prvaka utakmicom protiv Bayerna na Allianz Areni. Ipak, bitan trening dan prije utakmice Modri neće moći odraditi na samom stadionu, odnosno travnjaku na kojem će igrati susret.

Bayern je, naime, stopirao Dinamov trening na glavnom travnjaku, a razlog je - loše stanje travnjaka. Stoga je u konačnici odlučeno da će se trening održati u jutarnjim satima ponedjeljka na Maksimiru, prije nego što Modri krenu na put u München. Iako UEFA-in protokol nalaže da se suparničkom klubu omogući trening dan prije na terenu gdje se igra utakmica, Bayern je takav rasplet zabranio i poslao dopis Dinamu.

Iz Zagreba su tu poruku prihvatili, a poznato je da će navečer stožer i igrači moći malo prošetati terenom kako bi ga osjetili.

Osim Münchena, Dinamo će u grupnoj fazi LP gostovati kod Arsenala u Londonu, Slovana u Bratislavi, te RB Salzburga u Austriji. Na Maksimiru će pak svoje utakmice protiv Dinama igrati Borussija Dortmund, Monaco, Celtic i Milan.

Linker
11. rujan 2024 12:54