Oršić zabija Chelseaju, Fofana kasni...

 RONALD GORSIC Cropix
LJUTI ENGLEZI

BBC: Oršić, to vam zvuči poznato? To je zato jer je on otrov; Keown: Nedopustivo, nevjerojatno!

Engleski analitičari odmah su izračunali: Od tog Oršića za naše je gori samo Benzema!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2022. 20:25

- Mislav Oršić, to vam zvuči poznato, zar ne?, tako je BBC u svom prijenosu uživo krenuo s komentarima i analizama još jedne majstorije najboljeg Dinamovog strijelca ikad u Europi.

- Da, zvuči vam poznato jer je to onaj isti čovjek koji je već zabio tri gola Tottenhamu, to je isti onaj čovjek koji je lani u prosincu presudio dvoboj West Hama i Dinama u Londonu u skupini Europske lige, nastavljaju Englezi.

>>> ORŠIĆEVE GOLOVE TOTTENHAMU POGLEDAJTE OVDJE

Oboružani svim mogućim statističkim podacima, Englezi su odmah izračunali kako je u posljednje dvije sezone i u početku ove samo jedan igrač kobniji za engleske klubove od Oršića. Benzema im je u tom razdoblju zabio osam komada, a Mislav pet: - Opet je potvrdio kako je pravi otrov za engleske klubove, zaključuju na BBC-u.

>>> ORŠIĆEV GOL WEST HAMU POGLEDAJTE OVDJE

Joe Cole, Peter Crouch i Martin Keown kritizirali su nova pojačanja Chelseaja Wesleyja Fofanu i Kalidoua Koulibalyja, nakon što je Dinamo zabio gol. Cole i Crouch, koji rade kao stručnjaci na BT Sportu, pitaju se što su radili stoperi momčadi iz Londona, a Crouch je rekao da bi bio ‘ jako ljut na njih‘ da je on Thomas Tuchel.

"Lijepo dodavanje Petkovića glavom za Oršića, ali Koulibaly mora biti bolji", rekao je Cole, koji je upisao 282 nastupa kao igrač za Chelsea. "Fofana stoji pogrešno, a Oršić – koji je bio trn u oku engleskim momčadima – to krasno koristi i zabija sjajan gol."

Crouch je dodao: "Da sam ja menadžer, bio bih ljut. Chelsea je imao na dlanu utakmicu, dominirali su Zagrebom, baš sam mislio da su se oslobodili. A onda Dinamo dobije nešto za što se potom čvrsto drži. Nisu igrači Dinama loši, znaju biti opasni kad krenu naprijed.‘

Keown, koji je komentirao utakmicu, rekao je: "Nevjerojatno! Stvarno sam mislio da je Fofana, s brzinom koji ima, trebao uhvatiti Oršića. Mislim da i Tuchel gleda u to i pita se kako je zaboga zabio od tamo!"

>> ORŠIĆEV GOL CHELSEAJU POGLEDAJTE OVDJE

Linker
16. travanj 2024 12:24