GORAN MEHKEK Cropix
OD OTPISANOG DO VAŽNE KARIKE

Bez imalo razmišljanja vratio se pomoći Dinamu u teškom trenutku, a sada je pao novi dogovor na Maksimiru

Prije povratka u plavom je dresu proveo punih pet sezona, u svakoj je dohvatio naslov prvaka
Piše: SNObjavljeno: 12. veljača 2024. 16:29

Nakon što je prije nekoliko mjeseci otvorio svoj drugi maksimirski mandat, francuski branič Kevin Theophile-Catherine odlučio je produžiti aktualni ugovor na još godinu dana.

Francuz se nedavno vratio u Dinamo kako bi pomogao klubu koji je u tom trenutku bio u vrlo teškoj situaciji kada je u pitanju obrambeni dio momčadi. Već prvom utakmicom nakon povratka pokazao je da će do kraja sezone biti važan kotačić u momčadi, jer zasigurno može puno pomoći svojim iskustvom i liderskim sposobnostima na terenu.

- Iskusni francuski branič Kevin Theophile-Catherine produžio je aktualni ugovor s plavima na dodatnih godinu dana. Dogovor je postignut uz obostrano zadovoljstvo, a Kevinu želimo još puno uspješnih utakmica i trenutaka za pamćenje u plavom dresu - stoji u objavi kluba na društvenim mrežama.

Prije povratka u plavom je dresu proveo punih pet sezona, u svakoj je dohvatio naslov prvaka i u svakoj je sudjelovao u grupnoj fazi Uefinih natjecanja. Tome je pridodao naslov pobjednika Kupa i dva Superkupa, a na europskoj sceni dvaput je igrao u Ligi prvaka, triput u Europa ligi u kojoj je sva tri puta dočekao i proljetni dio natjecanja pri čemu posebno svijetli plasman u četvrtfinale 2021.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 17:33