Vladimir Dugandžić/Cropix
KOMENTAR ŽDRIJEBA

Bišćan: Čeka nas težak posao u kvalifikacijama, ali moglo je i gore. Hajduk bi nam mogao pomoći

"Siguran sam da ni jednima ni drugima nije drago i da nisu oduševljeni s time što su izvukli Dinamo"
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. lipanj 2023. 17:13

Evo kako je Dinamov ždrijeb 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka prokomentirao trener Dinama Igor Bišćan.

- Sigurno da nas čeka težak posao. Astana je klub koji je redovito u borbi i za Ligu prvaka i za druga europska natjecanja. Na kraju krajeva, Dinamo se već susretao i s jednima i drugima i nekoj bližoj prošlosti. Naravno, još točno ne znamo s kojim ćemo protivnikom igrati. Ali nekako se nameće samo po sebi da bi Astana trebala imati veće šanse za prolazak - kazao je Bišćan u uvodu.

Rekao je da će se gledati i Astana i Dinamo...

- Pripremat ćemo se za oba moguća suparnika. Je li moglo lakše, bolje? Možda, ali moglo je i gore. No u svakom slučaju sam siguran da niti jednima niti drugima nije drago, da nisu oduševljeni s time što su izvukli Dinamo. Mi ćemo se dobro spremiti, vjerujemo u sebe i mislim da će biti sve OK.

Osim dalekog putovanja, možda je i je i hendikep što su obje momčadi u sezoni, igraju utakmice, a Modri će u tom kvalifikacijskom kolu imati tek ulazak u sezonu. Ali nakon dvije utakmice s Hajdukom.

- Rekao sam da su te dvije startne utakmice s Hajdukom možda i dobra stvar. U njima ćemo dobiti bolju sliku naših sposobnosti. Bez obzira na to što je daleko, što ima i vremenske razlike, što je u Astani umjetna trava, a što malo tko od nas trenera i igrača voli, nećemo se s time previše zamarati. Bitno je da mi budemo pravi, ako će biti tako, onda će nam šanse za prolazak biti jako, jako velike - zaključio je Bišćan.

Linker
17. svibanj 2024 05:32