DAMIR SKOMRLJ Cropix
NAKON POBJEDE MODRIH

Bišćan otkrio razgovore iz svlačionice: ‘Pitao sam Brunu hoće li dati poklon Moharramiju, ali odbio je‘

‘Mogli smo biti još rigorozniji‘, zaključio je pobjednički stručnjak nakon derbija 35. kola HNL-a
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 21. svibanj 2023. 21:55

Dinamo je rezultatom 2:1 slavio nad Rijekom u derbiju 35. kola SuperSport HNL-a na Rujevici. Luka Ivanušec i Sadegh Moharrami postigli su pogotke za Modre, a iranskom braniču prvi je to gol u karijeri, a poraz domaćina u završnici susreta ublažio je Antonio Marin. Igor Bišćan prokomentirao je ogled za mikrofon MaxSporta.

- Bilo je uzbudljivo i zanimljivo. Gledali smo dobar nogomet, ekipe su bile raspoložene i kvalitetne. Sretan sam zbog pobjede i igre svoje momčadi. Utakmica nam nije previše značila, a pokazali smo da smo karakterno jako ozbiljni i dobri. Rijeka je uvijek nezgodna na svom terenu. Bili smo bolji i zaslužili pobjedu. Čestitke dečkima. Ovim putem pozivam sve navijače da dođu na zadnju utakmicu i s nama proslave naslov prvaka - rekao je Dinamov trener Bišćan, pa rekao da zbog jedne stvari ipak žali:

- Malo mi je žao što smo primili gol u zadnjim trenucima utakmice, ali nije to toliko bitno. Realizacija je bila bolja s naše strane, čini mi se da smo mogli biti još rigorozniji u nekim situacijama. I ovako je bilo jako dobro, dečki su odigrali pametnu i kvalitetnu utakmicu u oba smjera. Pokazali smo da smo najbolji u Hrvatskoj.

Moharrami je, kazali smo, postigao prvi gol u karijeri, zbog čega je Bišćanu posebno drago.

- Baš simpatično. Vidjelo se po reakciji koliko to svima znači, igrom slučaja smo nekoliko dana prije utakmice komentirali taj podatak. Imao je u zadnjoj utakmici (protiv Šibenika 4:0, op.a) nespretnu i simpatičnu situaciju. Činilo mi se kao da mu nije drago što nije zabio gol. Pitao sam Brunu hoće li mu dati 11-erac ako bude dosuđen. Odbio je. Kažem, jako lijepa večer, a Moharramijev gol je detalj koji ju je uljepšao.

Za kraj je pohvalio Sergeja Jakirovića, ali i svog idućeg protivnika u posljednjem kolu SuperSport HNL-a.

- Rijeka je s promjenom trenera postigli jako vrijedne rezultate i stigao u Europu iako tako nije izgledalo. I Gorica je napravila veliki podvig. Pozivam još jednom ljude na Maksimir.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 09:48