CROPIX, SN ILUSTRACIJA
MODRI UŽIVAJU U USPJEHU

FOTO Bišćan počastio igrače, u Maksimir svratio i legendarni kapetan: ‘Emotivan sam, napravili ste divnu stvar‘

Sjajno je ozračje u Maksimiru poslije osvajanja naslova u Splitu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 04. svibanj 2023. 21:25

Nakon osvajanja naslova, u Maksimiru je izvrsno ozračje. U četvrtak je Dinamov trener Igor Bišćan proslavio 45. rođendan i počastio je igrače i stručni stožer, dostavljači hrane posjetili su plavu svlačionicu.

A uoči prijepodnevnog treninga u svoj je Maksimir navratio i legendarni Dinamov igrač i kapetan, Rudolf Belin. Došao je na travnjak pomoćnog terena Hitrec-Kacian i čestitao treneru i igračima na osvojenom naslovu.

Stoti nastup Ristovskog

Belin je rekao:

- Dečki, prije svega velike čestitke na novom naslovu prvaka, učinili ste me i više nego sretnim! Emotivan sam, napravili ste divnu stvar, želim vam prenijeti čestitke i od svoje obitelji i prijatelja, morate znati koliko ste dobrih emocija donijeli i izazvali u svim ljudima koji vole i podržavaju naš klub. No, život ide dalje, stvorili ste prekrasan temelj za dolazeće sezone i buduće naraštaje. Važno je istaknuti da uvijek morate ostati gladni pobjeda, samo tako možete napredovati - rekao je Belin i dobio pljesak trenera i igrača.

Plavi u nedjelju gostuju u Osijeku, nema kartoniranih igrača, a srednji branič Theophile oporavio se od ozljede i počeo je s lakšim treninzima. Neće, dakako, biti među kandidatima za dvoboj u Gradskom vrtu, ali priključen je momčadi, više nije pod nadzorom liječnika i fizioterapeuta.

U Osijeku će, istaknimo i to, jubilarnu 100. utakmicu u plavom dresu odigrati desni branič Stefan Ristovski (31). Jedan od najboljih Dinamovih igrača ovoga proljeća, u Maksimir je došao u veljači 2021. godine iz lisabonskog Sportinga i u ove je nepune dvije i pol sezone s Plavima osvojio tri naslova prvaka, te po jedan Kup i Superkup. Postigao je reprezentativac Sjeverne Makedonije ukupno pet pogodaka za Plave (ovoga proljeća čak četiri!) i imao je 13 asistencija. Ristovski će Dinamov dres s brojem 100 za uspomenu dobiti uoči sljedećeg domaćinstva, u Maksimiru protiv Šibenika (14. svibnja).

Rasprodane karte za Osijek

Dodajmo i da su u Zagrebu u četvrtak rasprodane sve ulaznice koje je Dinamo dobio za svoje navijače za utakmicu s Osijekom. Planulo je svih 200 ulaznica za sjevernu tribinu Gradskog vrta (cijena je bila pet eura), a preostali kontingent ulaznica za Dinamove navijače prodavat će se u nedjelju od 15 sati na sjevernoj blagajni osječkog stadiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 06:55