Amir Rrahmani puca od samopouzdanja u Napoliju

 MB MEDIA SOLUTIONS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Mb Media Solutions/Alamy/Alamy/Profimedia
PUCA OD SAMOPOUZDANJA

Bivši dinamovac spreman zamijeniti skupocjenu zvijezdu: ‘Da sam Talijan, svi bi pričali o meni...‘

Nekadašnji branič Modrih je uvjeren kako sada dolazi njegovo vrijeme za iskorak
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2022. 20:56

Bivši branič Dinama Amir Rrahmani danas igra u Napoliju u koji je stigao 2020. godine iz Verone za 14 milijuna eura. Rrahmani je za Dinamo odigrao 57 utakmica i zabio četiri gola te upisao tri asistencije prije no što je u ljeto 2019. godine otišao u Italiju.

Iako je u Napoliju još od prošle sezone, Gennaro Gattuso ga tada nije stavljao previše u igru, a sada je dobio priliku u prvih 11. Rrahmani je otkrio da mu nije bilo lako prilagoditi se na novu sredinu.

"Znao sam da nije lako igrati u top klubu. Stigao sam iz Verone koja igra drugačijim stilom. Uvijek sam bio svjestan svoje kvalitete i pokazao to na terenu kad sam počeo igrati u kontinuitetu. Sada je vrijeme da pokupim nagrade za svoj rad", rekao je Rrahmani za Il Romu pa dodao:

"Uvijek kažem, da sam kojim slučajem Talijan, svi bi pričali o meni. Izgleda da moja reprezentacija nije tako popularna u nogometu. To znači da moram davati još više od sebe da bih isplivao", rekao je kosovski reprezentativac.

Rrahmanija su pitali i može li Napoli osvojiti Serie A ove sezone, kao i može li on zamijeniti Kalidoua Koulibalyja ako Senegalac ode na kraju sezone.

"Praznovjeran sam pa ne želim izgovoriti tu riječ (Scudetto), no to bi bilo ostvaranje sna. Uvijek igramo na pobjedu. Nadam se da će se iz toga roditi nešto lijepo, ali to sada ne možemo znati", kaže Rramhani pa nastavlja:

"Koulibaly je vođa i to bi bila velika odgovornost za mene da ga zamijenim. Ako se to dogodi, neće biti problema. Kada rastete imate više odgovornosti. Spreman sam i to bi za mene bila privilegija", zaključio je bivši igrač Modrih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 04:15