TOM DUBRAVEC Cropix
ZAUZEO JE STRANU

Bivši kapetan Hajduka opleo po HNS-u: ‘Niste vi obitelj! Petković Jarnija naziva klaunom? Motaj kablove...‘

U moru raznih mišljenja oko ovog slučaja, svoje je dao i Hrvoje Vejić
Piše: SNObjavljeno: 18. veljača 2024. 11:05

Robertu Jarniju otkaz, Bruni Petkoviću disciplinski postupak. Epilog je to medijskog okršaja koji je prešao granicu dobrog ukusa i nakon kojeg nismo dobili ništa dobro. Hrvatska je ostala bez jednog izbornika, a Dinamo bi mogao ostati bez svog kapetana i najvažnijeg igrača ako dobije kaznu u vidu suspenzije. Dakle, nikome dobro...

U moru raznih mišljenja, svoje je u kolumni za Dalmatinski portal dao bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Prenosimo dio njegove kolumne:

"Iako je Robertova izjava bila nepotrebna, možda i nespretna, sigurno nije data iz zle namjere i s ciljem da se nekoga isprovocira. I što je najvažnije, iskrena je. Ali, u nekim organizacijama je to zabranjeno pa čovjek dobije otkaz.

Family, obitelj kažete. Sretan sam što sam odrastao u obitelji u kojoj te otac neće izbaciti iz kuće jer imaš svoje mišljenje i ne bojiš ga se reći. Niste vi obitelj. Za jednu takvu licemjernu organizaciju u kojoj za jedne vrijede jedna pravila, a za druge druga, postoji puno naziva koji vas bolje opisuju.

I osobno sam nedavno doživio licemjerje samoprozvane Familije, nepoštenje, pogodovanje određenima po babi i stričevima. Izgleda da i za upisat se na Akademiju moraš zvati nekog ministra. Moj će slučaj sigurno dobiti sudski epilog, a vjerujem i Robertov.

A Petkovićeva izjava? Petković Jarnija naziva klaunom. Petković moralizira Jarniju, ejj? Treba li veći dokaz koliko nam je nogomet otišao u neku stvar. Motaj kablove, gasi internet", stoji u kolumni koju potpisuje Hrvoje Vejić.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Linker
30. travanj 2024 00:14