Arhiva/Bruno Petković i Nenad Bjelica

 RONALD GORSIC/CROPIX
IMAJU SJAJAN ODNOS

Bjelica o Petkoviću: ‘Htio sam da se ponovno sretnemo. Nekad ga treba nagraditi, a nekad kazniti‘

Upravo pod Bjeličinom palicom Petković je igrao najbolji nogomet, postao zvijezda Dinama i Vatreni
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2024. 15:37

Nenad Bjelica vratio se u Dinamo nakon gotovo četiri i pol godine. Dinamo je u četvrtak predstavio novog trenera, koji je predstavljen javnosti u petak.

Nakon uvodnih riječi Velimira Zajeca i Marka Marića, Bjelica se obratio medijima. Govorio je o mnogim temama, od prošlog mandata, ciljevima u Europi pa sve do sustava igre Modrih, a pričao je i o Bruni Petkoviću.

Upravo pod Bjeličinom palicom Petković je igrao najbolji nogomet, postao zvijezda Dinama i dobio poziv u hrvatsku reprezentaciju. Napadač Vatrenih napisao je Bjelici lijepu poruku na odlasku iz kluba, poznato je i da ga je trener Dinama htio dovesti dok je bio u Trabzonsporu i Union Berlinu:

- Ja sam htio da se mi ponovno sretnemo još dok sam bio trener Trabzonspora i Union Berlina. Imam jako dobar odnos s njim, bilo je u nekim trenutcima turbulentno, ali to je tako. Ja sam čovjek koji će ti dati sve pa očekujem da mi vratiš sve na terenu. Bruno Petković će sigurno igrati dobro, uvjeren sam u to - kazao je pa se osvrnuo na tvrdnje da je Petković najbolje izvedbe pružao dok je on bio trener:

- Za njegov rast je najzaslužniji on. Mi kao treneri smo tu da ga dignemo. Nekad ga treba nagraditi, nekad kazniti, ali uvijek iskren i pošten odnos. Ne samo prema njemu, nego prema svakom igraču. Ja sam tu samo da izaberem između 26 kvalitetnih igrača, a na njima je da se ukrcaju na brod. Tko to bude htio kod mene će igrati, neovisno o tome je li on senator ili je došao prije mjesec dana. Svatko tko je spreman dati sve za Dinamo će biti dobrodošao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 15:37