Nenad Bjelica

 DAMIR SENCAR Afp
PRVIH 11 ZA MONACO

Bjelica sprema novo iznenađenje? Pogledajte mogući sastav Dinama za veliki sraz na Maksimiru

Kako će se Modri suprotstaviti Francuzima? Puno pitanja je i dalje "u zraku", ali ideja se nazire
Piše: SNObjavljeno: 02. listopad 2024. 08:15

Kako će Dinamo izgledati protiv Monaca? Odgovor na to pitanje nestrpljivo iščekuju svi navijači Modrih, koji su dolaskom Nenada Bjelice dobili vjeru u pozitivan rezultat protiv francuskog kluba.

Iako se još ne zna hoće li novi (stari) trener na teren istrčati s četvoricom ili petoricom braniča, hoće li Kévin Théophile biti spreman za dvoboj, te kako će izgledati napadačka križaljka, Bjelica je prije nekoliko dana, na službenom predstavljanju, rekao da je pobornik igre s četvoricom braniča i da će uglavnom ići u tom smjeru. Strateg Modrih, pak, u prvom je mandatu u Ligi prvaka igrao najčešće s petoricom u posljednjoj liniji, stoga su obje opcije otvorene.

S obzirom na jačinu suparnika, koji igra brz i dinamičan nogomet, nije isključeno da Bjelica stavi još jednog igrača u srce momčadi. Odnosno, da se u sredini nađu Mišić, Ademi i Sučić, a ispred njih Baturina, dok bi Petković u vrhu napada bio uparen s jednim od bržih ofenzivaca.

image
SN

Tako bi Bjelica u posljednjoj liniji i dalje ostao na "četvorci", a s dodatnim veznjakom dobio bi čvršći blok, dok bi s dva ofenzivna aduta, uz Baturinu, i dalje mogao biti opasan po suparnika.

Hoće li to tako zaista biti, ili će trener Modrih pripremiti neki drugi recept i drugačije iznenađenje za Monaco, saznat ćemo večeras oko 20 sati, kada stignu službeni sastavi.

Linker
02. listopad 2024 12:53