Proslava naslova prvaka protiv Gorice

 RONALD GORSIC Cropix
PRATE SE I JUNIORI

Boysi najavili ludilo, sprema se nova navijačka groznica u Zagrebu, Maksimir bi mogao biti pun

I ‘mali‘ Dinamo bodri se kao da je veliki. Klub je dobio - neku novu dušu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. lipanj 2023. 15:25

Trebalo se igrati na terenu broj 4, onome koji se zove po hrvatskom nogometnom velikanu Luki Modriću. Međutim, zbog ogromnog zanimanja navijača juniorska utakmica Dinamo - Osijek (subota, 11 sati) igrati će se na glavnom maksimirskom stadionu!

Vjerojatno znate, ukoliko Modri pobijede društvo iz Gradskog vrta, sigurno osvajaju naslov prvaka Hrvatske ispred Hajduka. Iako se pretpostavljalo da će interes navijača biti velik, ipak se nije moglo pretpostaviti da će biti takav da se juniorski ogled mora premjestiti na maksimirski stadion, za kojeg smo mislili da se zatvara nakon one slavljeničke utakmice i velikog slavlja proslave prvaka Bišćanove momčadi protiv Gorice.

Međutim, dani Dinama očito i dalje traju, zaista se mora ustvrditi da su sve ove promjene u Maksimiru iznimno povečale zanimanje za zg-klub na svim razinama, pa se eto, sad i juniori prate kao da su - seniori. Dinamo je stvarno, kad su navijači u pitanju, postao klub koji ima neku novu dušu. Po našim informacijama na utakmicu se očekuje i dolazak velikog broja najvjernijih i najvatrenijih navijača Modrih Bad Blue Boysa, pa se opet može očekivati fenomenala atmosfera na maksimirskom stadionu.

Cijene ulaznica su simbolične, jedan euro koštaju one za tribine koje će biti otvorene, to su sjever i zapad dolje. Prodaja ulaznica počinje online u petak 2. lipnja (danas) u 11 sati, na Ticket pointu moći će se kupiti u subotu od 9 do 11.45 sati. Godišnje ulaznice vrijede za utakmicu. Vlasnici godišnjih ulaznica za tribinu zapad gore i sjever gore će utakmicu juniora Dinamo - Osijek moći pratiti s tribine zapad dolje. Također vlasnici godišnjih ulaznica za lože svoje mjesto imat će na tribini zapad dolje. Treba doći i vidjeti još jedan maksimirski spektakl.

Linker
23. travanj 2024 07:37