Bad Blue Boys

 GORAN MEHKEK Cropix
‘DAN D‘

Boysi spremaju veliko okupljanje: ‘Kroji se budućnost Dinama. Ako dotičnim personama dosad nije jasno...‘

"Pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da shvate trenutak u kojem se nalazimo", piše u objavi
Piše: SNObjavljeno: 08. ožujak 2024. 10:18

Nedjelja je "dan d", poručili su Bad Blue Boysi na utakmici protiv PAOK-a. Naravno, najžešći Dinamovi navijači aludiraju na Skupštinu koja će se održati u nedjelju na stadionu u 12 sati, gdje će glavna tema biti izbor klupskog predsjednika. S transparentima na utakmici, ali i skandiranjem njegova imena, navijači su jasno dali do znanja kako je Velimir Zajec njihov izbor, a upravo će legendarni Zeko pokušati osvojiti predsjednički mandat pored Mirka Barišića.

Jutro nakon pobjede Modrih, Bad Blue Boysi su se oglasili na internetskim platformama, pozvavši sve navijače na važan trenutak u nedjelju. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Po drugi puta u tjedan dana potrebno je demonstrirati kolika je masa navijača Dinama pokazala prst dolje sadašnjoj garnituri kluba na čelu s Mirkom Barišićem i traži promjene u Dinamu.

Pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da shvate trenutak u kojem se nalazimo.

U nedjelju od 12 kroji se budućnost Kluba i svi se moramo okupiti ispod zapadne tribine.

Jedino kome su članovi Skupštine dužni su Dinamo i njegovi članovi, a ne Mirku Barišić ili Nikoli Hanželu. Ako dosad tim dotičnim personama nije bilo jasno raspoloženje javnosti i činjenica da Mirka Barišića za predsjednika Dinama ne podržava nitko osim možda samo njega, onda neka im naša brojka to demonstrira.

Članovi Skupštine moraju imati na umu raspoloženje javnosti i navijača koje se glasno i jasno iskazalo na utakmici protiv PAOK-a.

U nedjelju od 11 svi ispod Zapada! Bad Blue Boys Zagreb"

Linker
30. travanj 2024 12:45