DAMIR KRAJAC Cropix
‘MI SMO FAVORITI‘

Čačić najavio derbi s Rijekom, komentirao priču oko Šutala, a stiglo mu je i jedno pitanje o Hajduku

Pitali smo Čačića i je li nezadovoljan što Dinamo nije u ovom prijelaznom roku doveo lijevog beka?
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. rujan 2022. 09:30

Ante Čačić u četvrtak je najavio utakmicu s Rijekom (petak, 20 sati, stadion Maksimir).

- Nova utakmica, novi podražaj, nova obveza. Rijeka je krenula skromno, ali to je momčad koja će se dizati s vremenom. Promijenili su dosta igrača već i drugog trenera. Rijeka će se dizati, to je sigurno. Čeka nas zahtjevna utakmica, u takvim situacijama Rijeka je uvijek znala biti neugodna. Učinit ćemo sve da ne razmišljamo o utorku. Nacionalno prvenstvo nam je primarno. Učinit ćemo da svakoj utakmici tražimo tri boda. Mi smo favoriti, igramo doma - kaže Čačić

Moharrami, Perić, Ristovski, Mišić... Svi oni imaju probleme nakon igre na onom terenu u Šibeniku. I kapetan Arijan Ademi je posebno radio. Naravno, nema niti Boška Šutala kojeg neće biti do sljedeće godine.

- Naši igrači osjećaju bolove u zglobovima i koljenima zbog onog katastrofalnog terena. Pričekat ću mišljenje liječnika oko Josipa Šutala, mislim da će participirati jedan dio utakmice. Ali čekamo mišljenje liječnika. Treba vidjeti i što je s Theophileom. Obojica danas idu na pregled. Kad je Šutalo u pitanju, zna se da za njega postoji interes, ali u svakom slučaju ostaje kod nas ostaje još godinu dana ako bude realiziran transfer.

Pitali smo Čačića je li nezadovoljan što Dinamo nije u ovom prijelaznom roku doveo lijevog beka?

- Navrat-nanos nije pametno kupovati. Učinit ćemo sve da sljedećeg prijelaznog roka nađemo rješenje. Nisam razočaran što nismo doveli lijevog beka. I da smo ga doveli ne bi bilo lako u Ligi prvaka. Imamo Bočkaja i Štefulja, napravit ćemo sve da ih podignemo. Možemo skautirati lijevog beka do zime, pa onda u tom prijelaznom roku vidjeti što ćemo napraviti.

Stiglo je i pitanje o Hajduku, kao konkurentu za naslov prvaka...

- Hajduk nije previše zaostao. Jer ima dvije utakmice manje. Splićani imaju dobru momčad, fantastično ozračje, imaju utakmice. Bit će Hajduk s nama u borbi do samog kraja, bit će teže nego prošle godine - zaključio je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 22:12