RONALD GORSIC Cropix
PROBLEMI ZA MODRE

Čačić progovorio o ozljedi Brune Petkovića i zabrinuo navijače! Evo kakva je situacija s odlaskom Livakovića

‘U poluvremenu se razmišljalo čak i o prekidu utakmice, no kiša je ipak slabije padala u nastavku ogleda‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 17. siječanj 2023. 20:18

Dva gotovo jednaka pogotka u akcijama nakon udarca iz kuta bila su dovoljna za uvjerljivu pobjedu maksimirskih nogometaša u zadnjoj provjeri uoči proljetne polusezone. Momčad trenera Ante Čačića svladala je slovenskoga prvoligaša Bravo s 2:0, ali ono što brine je ozljeda Brune Petkovića.

- Vremenski uvjeti nisu dopustili da vidimo ono što smo htjeli vidjeti, no možda će i u subotu biti slično vrijeme, pa nam je ovaj ogled možda poslužio i za privikavanje na ovakve, teške uvjete za igru. Brine me ozljeda Petkovića, jako je bolno, nadajmo se da nije teža ozljeda, sve ćemo znati u srijedu, a veseli me pobjeda, koja nam je dala dobro ozračje, kao i to da je "mali" Gurlica odigrao dobro i postigao pogodak – rekao je Čačić i nastavio:

- U poluvremenu se razmišljalo čak i o prekidu utakmice, no kiša je ipak slabije padala u nastavku ogleda, pa je utakmica odigrana do kraja. Općenito sam zadovoljan pripremama i vjerujem da ćemo dizati formu iz utakmice u utakmicu.

Odlasci i dolasci?

- Livaković jedini ima klauzulu u ugovoru da može otići plati li neki klub određenu odštetu, te zadovolji li ta ponuda i igrača. U tom slučaju može otići, ostali zasad ostaju. A pojavi li se neki igrač koji može odmah biti pojačanje za nas, onda ćemo reagirati.

Je li možda Brekalo blizu povratka u Maksimir?

- Mislim da ne - rekao je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 22:36