GORAN MEHKEK Cropix
UVJERLJIVA POBJEDA

Čačić u 90 minuta isprobao dva Dinama: ‘Sve je bilo isplanirano, a dogovorili smo još jednu utakmicu‘

‘Moram reći da od prvog dana Bruno radi odlično, to mu se onda i vrati. Ali ne bih nikoga izdvajao...‘
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. lipanj 2022. 21:22

Nije Ante Čačić nakon utakmice bio od preširoke analize. Iskusan je lisac i zna da nakon takvih utakmica ne treba donositi krucijalna zaključke. Iako je, naravno, uvijek lijepo pobijediti.

- Svi su igrali koji su bili planirani, svih 22 igrača, neki su nam se tek priključili. Zadovoljan sam što smo iz ove utakmice izišli čitavi, bez ozljede. Drago mi je da sam vidio na djelu neke igrače, koje i nisam imao priliku upoznati, jer sam došao na kraju sezone. Veseli me i da su sva tri gola zabila tri napadača, ali, prerano je za zaključke. Najvažnije mi je da smo energetski dobro odradili utakmicu, s obzirom na fazu priprema u kojoj se nalazimo - rekao je Čačić.

image
ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Priznao je da ima puno igrača.

- Da, dosta je igrača, ali rekli smo da će biti tako, da će ih puno igrati. Zato smo organizirali još jednu utakmicu, u utorak igramo protiv Nafte.

Petković je odigrao odličnu utakmicu?

- Moram reći da od prvog dana Bruno radi odlično, to mu se onda i vrati. Ali, kažem, ne bih sad izdvajao neke pojedince niti momčad, bila je tek prva utakmica. Bilo je i tehničkih pogrešaka u prvom dijelu, ali, dobro, to je posljedica teških treninga i priprema - zaključio je Čačić.

Linker
19. travanj 2024 04:11