MIGUEL MEDINA Afp
KREĆU PREGOVORI

Chelsea sprema ponudu od 130 milijuna eura za najveću zvijezdu Milana, ali Rossoneri ga ne žele prodati

Suparnici Dinama u Ligi prvaka mogli bi napraviti veliki transfer uoči susreta s Modrima
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. kolovoz 2022. 14:03

Nogometaši Milana, Dinamovog suparnika u Ligi prvaka, pred svojim su navijačima svladali Bolognu s 2:0. Briljirao je Rafael Leao, koji je prvo pogodio za vodstvo nakon asistencije belgijskog ofenzivca Charlesa De Ketelaerea, da bi nakon toga namjestio loptu za akrobatski volej Olivieru Giroudu.

Leau su tek 23 godine, u Milan je stigao iz Lillea 2019. za 29,5 milijuna eura., a dosad je za Rossonere u 118 nastupa postigao 28 pogodaka te upisao 22 asistencije.

Idealna mu je pozicija lijevo krilo, iako može pokriti i onu središnjeg napadača. Kvalitete mladog Portugalca privukle su i interes drugih klubova, a najdalje je otišao Chelsea, još jedan klub iz Dinamove i Milanove skupine Lige prvaka.

Naime, u medijima se pojavila mogućnost Leaovog transfera u Chelsea za čak 130 milijuna eura odštete, no Milanovi čelnici žele ga zadržati na San Siru, a čini se da je i on skloniji toj opciji. Trener Stefano Pioli za njega je dosad pokazao puno strpljenja i to mu se vraća s kamatama.

"Netko s takvim potencijalom mora stalno razmišljati da iz dana u dan može napredovati. Rafa ima ispravan pristup na treningu i tijekom utakmice, on je vrlo inteligentan momak. Mislim da ga govor tijela ponekad može iznevjeriti, ali mora nastaviti pokušavati biti što jači", komentirao je Stefano Pioli,

Linker
26. travanj 2024 05:28