RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
TRAŽENA ROBA

Čovjek igra sezonu života, bivši nogometaš Dinama na meti Man. Uniteda! Cijena - najmanje 30 milijuna eura

Nakon što je prva tri kola prvenstva odgledao s klupe u sljedećih 27 utakmica, stoper je postao nezamjenjiv
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. travanj 2022. 16:02

Bivši igrač Dinama Amir Rrahmani (28) u Napoliju igra najbolju sezonu karijere. Nakon što je prva tri kola prvenstva odgledao s klupe u sljedećih 27 utakmica kosovski je stoper postao nezamjenjiv, te je odigrao sve utakmice u kojima je tek jednom bio zamijenjen i to zbog lakše ozljede. Rrahmanijeve igre stoga su privukle mnoge kupce, a među njima svakako najviše strši - Manchester United. Tako barem pišu neki talijanski, ali i kosovski mediji.

Napolijev trener Luciano Spalletti navodno ne želi čuti za Rrahmanijev odlazak, pa je i predsjednik Aurelio De Laurentiis poručio da nema namjeru prodati sjajnog stopera, osim ako ne stigne ponuda koja se ne može odbiti. Napoli je momčad s najmanje (22) primljenih golova u Serie A, a tandem Koulibaly - Rrahmani funkcionira besprijekorno.

Rrahmani je prije dvije godine u Napoli došao iz Verone za tada senzacionalnih 14 milijuna eura. Verona ga je prije toga kupila od Dinama za 2,1 milijun. Rrahmanijeva vrijednost na Transfermarktu iznosi 25 milijuna eura, ali Napoli navodno neće razmatrati ponudu koja bi bila ispod 30 milijuna...

Linker
24. travanj 2024 02:22