RONALD GORSIC Cropix
NISU SVI ODUŠEVLJENI

Dalić je pozvao četvoricu dinamovaca, ali ne i onog kojeg je Čačić vidio među Vatrenima

U Dinamo se mogu samo nadati da ga to neće slomiti, da neće potonuti i pasti u igrama
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. ožujak 2023. 10:16

Dinamo je imao čak devetoricu potencijalnih kandidata za hrvatsku reprezentaciju, izbornik Zlatko Dalić pozvao je četvoricu - Dominika Livakovića, Brunu Petkovića i Josipa Šutala koji su nositelji bronce sa Svjetskog prvenstva, gdje je od Modrih bio i Mislav Oršić, ali on se u međuvremenu otisnuo u Southampton te povratnika Luku Ivanušeca, dok je prvi put pretpoziv dobio Dario Špikić.

Jasno da Modri, koliko god su bolji od ostalih, teško mogu istodobno imati devetoricu reprezentativaca treće nacija svijeta jer to bi značilo i da bi morali praviti osjetno veće rezultate u Ligi prvaka nego što ih čine, ali u Dinamovom taboru postoji razočaranje što se na popisu nije našao Josip Mišić. I trener Ante Čačić i članovi stožera, i javno i neformalno, znali su govoriti da Mišića vide među Vatrenima i da je on po njima najbolja alternacija Marcelo Brozoviću. Međutim, Dalić i njegov stožer to očito ne gledaju tako.

image

Josip Mišić

RONALD GORSIC Cropix

Dojam je da je i Mišić nakon svega zaključio, ako nije sada dobio šansu na startu novog ciklusa, neće nikad. U Dinamo se mogu samo nadati da ga to neće slomiti, da neće potonuti i pasti u igrama. Dinamo mu je iskazao maksimalno povjerenje, i kad je bio bolestan, i sada, govori se o mogućnosti da potpiše novi ugovor te ima razloga nastaviti u najjačem tempu. Bio reprezentaciji potreban ikad ili nikad. A nikad se ne zna...

Neki su u modrom taboru očekivali i pozivnicu Robertu Ljubičiću, ali za njega, a pogotovo za Martina Baturinu ima vremena i ne trebaju se zamarati s time. I Dino Perić figurirao je kao opcija za stopera, on se nije previše razočarao što ga nema na listi.

Linker
05. svibanj 2024 02:22