SRDJAN VRANCIC/CROPIX
‘ŽELIM PRAVE PROMJENE‘

Dario Šimić za SN: ‘Znam kakve bih poteze povukao, a onu priču o financijskim uvjetima je netko drugi pogurao‘

‘Spreman raditi za Dinamo ukoliko se doista želi sve napraviti u klupskom interesu‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 07. ožujak 2023. 18:30

Dario Šimić u utorak popodne za Sportske novosti potvrdio je da na sjednici Izvršnog odbora kluba u srijedu, dan uoči Skupštine, neće biti imenovan za člana Dinamove Uprave. Naime, bivši hrvatski reprezentativac želi pričekati rasplet Skupštine pa tek onda zakoračiti u Maksimir, pozove li ga, dakako, pobjednička strana.

- Moja je želja napraviti prave promjene u Dinamu, kako bi se svima pokazalo da klub želi ići nekim drugim smjerom. I onda je najpoštenije da se održi Skupština, da se vidi tko će pobijediti, te da onda oni koji budu na vlasti kažu kako i s kojim ljudima žele voditi klub. A ja sam spreman raditi za Dinamo ukoliko se doista želi sve napraviti u klupskom interesu. Onaj tko će sastavljati Izvršni odbor, dužan je reći koji će to ljudi biti u IO, tko će biti u Upravi, s kojim ljudima misli vladati? To je nekakav minimum kulture. Ali, oni to trebaju reći. Ja znam kako bih dalje radio, znam kakve bih poteze povukao, ali u ovom trenutku nisam "stranka u postupku" i čekam rasplet Skupštine. Nisam sad ja ona prava tema, nego Barišić, ili Zorić, oni trebaju reći s kojim ljudima misle dalje voditi Dinamo. Ističem, nikakav dogovor nemam ni s kim – potvrdio nam je Šimić.

U istom razgovoru potvrđeno nam je da financije ne bi trebale biti problem prilikom možebitna Šimićeva dolaska u klub:

- Ni o kakvim financijskim uvjetima nismo razgovarali. Netko je pogurnuo tu priču, ali o tome nije bilo ni govora. Novac nije, niti će ikada biti problem - kaže Šimić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 08:28