Luka Modrić u dresu Dinama

 Vladimir Dugandžić/Cropix
ODLUČUJU NAVIJAČI

Dinamo će nazvati teren po velikanu hrvatskog nogometa. U igri su Modrić i još tri imena

Članovi kluba token mogu preuzeti besplatno, a glasovati mogu do ponedjeljka u 9 sati
Piše: Andro PolićObjavljeno: 12. travanj 2023. 06:27

Nakon mogućnosti izbora boje gostujućeg dresa, murala na stadionu, dizajna kapetanske vrpce i ostalih anketa, Dinamo je navijačima otvorio i izbor za naziv trening terena broj 4. Putem Socios.com aplikacije, Modri navijački puk moći će birati između četiri imena koja su tijekom karijere nosila dres maksimirskog kluba, osvojila Ligu prvaka, ali i ispisala najsjajnije stranice povijesti hrvatskog nogometa. Među ponuđenim opcijama su Luka Modrić, Mateo Kovačić, Robert Prosinečki i Zvonimir Boban.

U izboru mogu sudjelovati svi navijači koji su vlasnici "$DZG fan tokena", a svi članovi Kluba taj token mogu preuzeti besplatno prema dostupnim uputama na službenoj objavi kluba.

"Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači imaju priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb fan tokena, kao što su glasovanje u anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti", piše na klupskim stranicama.

Anketa je otvorena u utorak u 16 sati, a navijači mogu sudjelovati sve do ponedjeljka u 9 sati.

Linker
26. travanj 2024 13:28