Velimir Zajec

 GORAN MEHKEK Cropix
TKO PREUZIMA KLUPU?

Dinamo danas neće imenovati trenera: Marić i Zajec obavljaju završne razgovore, održan i sastanak s igračima

U Maksimirskoj 128 ciljaju na pronalazak dugoročnije opcije
Piše: Andro PolićObjavljeno: 23. rujan 2024. 11:38

Dinamo danas neće imenovati novog trenera. Unatoč brojnim "šuškanjima", glasinama i nagađanjima oko upražnjene klupe u hrvatskom prvaku - oko koje se svake sekunde pojavi neki novi "trač" - Marko Marić i Velimir Zajec od kraja prošlog tjedna u kontaktu s potencijalnim kandidatima za klupu Modrih. Ujedno, sportski direktor i predsjednik obavljaju posljednje razgovore s tim, potencijalnim opcijama.

Iako dio javnosti zaziva ekspresno rješenje, naročito nakon dva šokantna poraza, u Maksimirskoj 128 ciljaju na pronalazak dugoročnije opcije, s obzirom na to da Dinamovi treneri - u prosjeku - "traju" oko osam mjeseci. Dakle, Dinamo želi pronaći najbolje, pravo rješenje za klupu.

Trening je počeo u 11 sati, a igrači, s kojima se i razgovaralo, svjesni su svoje odgovornosti za ono što se dogodilo u Münchenu i Koprivnici, odnosno, da se prošli tjedan nikako ne smije ponoviti. Prije novog prvenstvenog izazova, koji Dinamu slijedi u subotu protiv Lokomotive na Maksimiru (20 sati), Modre čeka i utakmica u Kupu protiv Banjola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 11:46