GORAN MEHKEK Cropix
POHOD NA SAN SIRO

Dinamo dobio 4300 karata za svoje navijače u Milanu, objavljena cijena, zna se i kako do ulaznica

Modri će u iduću srijedu gostovati u Milanu, a u tom susretu mogli bi imati glasnu podršku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. rujan 2022. 17:05

Dinamo je u prvom kolu natjecanja po skupinama u Ligi prvaka na Maksimiru srušio londonskog velikana Chelsea. Dan nakon velike pobjede Modri su objavili važne informacije za svoje navijače koji žele podržati klub na gostovanju u Italiji gdje će u drugom kolu snage odmjeriti Milan i Dinamo.

Susret s Rossonerima je na rasporedu u srijedu 14. 09. s početkom u 18:45, a cijena ulaznice za navijače Dinama za gostujući sektor San Sira inosi 136 kuna, odnosno 18 eura. Navijači zagrebačkog kluba će na raspolaganju imati 4300 ulaznica, a one se mogu kupiti isključivo na Ticket pointu Dinama u Zagrebu, priopćio je hrvatski prvak.

Kao i obično, pravo prvokupa imaju vlasnici godišnjih ulaznica koji će svoju kartu za gostovanje u Milanu moći kupiti već u četvrtak 08.09. od 11 do 19 sati na Ticket pointu na Maksimiru uz predočenje važeće godišnje ulaznice. Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje dan kasnije, u petak 09.09., s početkom u 11 sati na istom mjestu.

"Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu. Broj ulaznica za kupovinu nije ograničen, ali je za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici. U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica. Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica", poručuju iz Dinama i ističu još jednu važnu napomenu:

"Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. U Milanu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.", napominju Modri i dodaju kako će na svojim stranicama navijače obavijestiti ako se karte rasprodaju prije zatvaranja vremena za prodaju.

Linker
26. travanj 2024 03:29