Marko Pjaca

 JOSIP BANDIC Cropix
MODRI NA PRIPREMAMA

Dinamo dogovorio utakmicu koja je više od prijateljske, sve će oči biti uprte u Marka Pjacu

Ne sumnjamo da će Pjaca biti dočekan ovacijama navijača, baš kao što je i bio ispraćen
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. srpanj 2024. 12:09

Prije dvije utakmice s Šahtarom koje se igraju 27. srpnja u Maksimiru, Dinamo je dogovorio još jednu pripremnu utakmicu, onu koja je još nedostajala u kalendaru. Protivnik momčadi Sergeja Jakirovića će 23. srpnja (Maksimir, 19 sati) biti skopski Vardar.

Taj pripremni sraz biti će zanimljiv zbog jednog igrača Dinama. Zbog Marka Pjace! Naime, 20. srpnja 2016. godine, Pjaca je protiv Vardara na Maksimiru igrao svoju posljednju utakmicu za Dinamo prije odlaska u Juventus, a sad će protiv kluba iz Sjeverne Makedonije igrati svoju prvu povratničku u plavom domu.

Na toj utakmici prije osam godina, nogometaši Dinama izborili su plasman u treće pretkolo Lige prvaka nakon što su u dramatičnom uzvratu 2. pretkola na stadionu Maksimir pobijedili Vardar 3:2 i tako potvrdili pobjedu 2:1 iz prve utakmice igrane u Skoplju. Na toj utakmici Pjaca je zabio dva gola iz jedanaesteraca, Dinamo je gubio 1:2, ali je na kraju slavio, golom Machada za 3:2. U 85. minuti Pjaca je izašao iz igre uz ovacije navijača. Bio je to oproštaj s stilom. Sad je Marko nakon osam godina na novom početku u Dinamo. I ne sumnjamo da će biti dočekan s ovacijama navijača, baš kao što je i bio ispraćen. Naravno da možete zaključiti da će utakmica biti otvorena za javnost.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 15:46