GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
BOMBA IZ ITALIJE

Dinamo dovodi megapojačanje za Ligu prvaka! Vraća se jedan od najvećih Modrih talenata u zadnjih 10 godina

Zagrebački sastav već je krenuo po pojačanja, a njihov bivši igrač je među zvučnijim imenima
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 08:09

Nakon ulaska u Ligu prvaka moglo se očekivati da će Dinamo do kraja ljetnog prijelaznog roka biti aktivan na nogometnom tržištu ne bi li složio što kompetitivniju ekipu za elitno nogometno natjecanje.

Tako je odmah nakon ponoći talijanski novinar Nicolo Schira, specijaliziran za nogometne transfere, objavio kako je Marko Pjaca sasvim blizu povratka u Maksimir.

Bivši hrvatski reprezentativac je još uvijek član slavnog Juventusa, no u torinskom velikanu smatraju ga viškom te ga žele usmjeriti u neku drugu sredinu. Kao kandidat za njegovo dovođenje pojavila se Sampdoria, no ulaskom Dinama u Ligu prvaka situacija se promijenila.

Pjaci je karijera krenula nizbrdo nakon što je teško ozlijedio koljeno u prijateljskoj utakmici reprezentacije u Estoniji 2016. godine. Stanka je potrajala skoro godinu dana, Pjaca je posuđen njemačkom Schalkeu, a sezonu kasnije uslijedila je posudba Fiorentini. Nažalost, na proljeće 2019. teško mu je stradalo i drugo koljeno.

I nakon toga se Pjaca vratio na nogometni teren, igrao je na posudbama u Anderlechtu, Genoi i Torinu. Međutim, njegove partije nisu bili na razini koja bi čelnike Juventusa motivirala da hrvatskog krilnog napadača vrate u konkurenciju prve momčadi Stare dame.

Dinamo je sad postao vrlo zanimljiva opcija za nastavak, odnosno revitalizaciju Pjacine karijere...

Linker
24. travanj 2024 01:24