DAVORIN OLIVARI
AUSTRIJANCE ČEKA PAKAO

Dinamo je pravi hit! Navijači pohrlili po ulaznice za Salzburg, zapad rasprodan u samo tri sata

U 11 sati počela je prodaja ulaznica, a kapacitet stadiona je proširen za 1500 mjesta na južnoj tribini
Piše: JL.Objavljeno: 09. listopad 2022. 14:28

Danas od 11 sati započela je prodaja ulaznica za uzvratni ogled zagrebačkog Dinama s Red Bull Salzburgom u sklopu 4. kola E skupine Lige prvaka. Sudeći po ogromnom redu ispred Ticket pointa, Austrijance na Maksimiru čeka užarena atmosfera u plavom. Najvjerniji navijači čekali su od ranog jutra, a satima prije početka prodaje već je nastala velika gužva Modrih ljubitelja naoružanih strpljenjem.

Da će Dinamo imati ogromnu podršku pokazuje i činjenica da je u samo tri sata rasprodana zapadna tribina. Za utakmicu koja će se igrati u srijedu (21.00), kapacitet stadiona povećan je za 1500 gledatelja jer UEFA je dopustila Dinamu da za domaće navijače otvori i istočni dio južne tribine, pa će Plavi i na tom dijelu moći pronaći svoje mjesto da bi pogledali novi spektakl na Maksimiru.

Jučer su se ulaznice prodavale isključivo klupskom osoblju, a danas ih se na Ticket pointu može kupiti do 19 sati. Cijena za južnu i sjevernu tribinu (gornju i donju) je 150 kn, mjesto na zapadu gore stoji 250kn, a zapad dolje 350 kn. Na zapadnom dijelu južne tribine smjestit će se austrijski navijači, koji su dobili 1254 ulaznice na prodaju. Do nedjelje su prodali malo manje od 500 i prodaja je završena.

Ulaznice se mogu kupiti i online, također od 11 sati te ih je u tom slučaju obavezno isprintati da bi se pristupilo stadionu.

Linker
16. travanj 2024 20:47