DAMIR KRAJAC Cropix
GOTOVA PRIČA

Dinamo mu ne želi raditi probleme, senator napušta Maksimir! Evo koliko će Modri dobiti od transfera

S Dinamom je osvojio ukupno 13 trofeja, bio je modri sedam godina, odigrao 207 utakmica...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. kolovoz 2022. 17:32

Kao što su Sportske novosti najavile, iako mu je Dinamo odlučio ponuditi novi ugovor, bosansko-hercegovački reprezentativac Amer Gojak (25) odlučio je otići iz plavog doma, u koji je iz sarajevskog Olimpika stigao još u zimu 2015. godine kad je još bio u tinejdžerskoj dobi

Svoj boravak u Dinamu, za koji je odigrao 207 utakmica, nakratko je prekinuo odlaskom na posudbu u Torino, a u samom smiraju ovog ljetnog mercata odlazi u mađarski Ferencvaros. O tome da ga Mađari žele pisalo smo ranije. Istina, ugovor još nije potpisan, ali to je prema svemu sudeći riješena priča.

Modri će na račun prodaje Gojaka inkasirati milijun eura. Neki će možda zaključiti da je to premala cijena, ali modri klub, respektirajući dosadašnje Gojakove zasluge, nije mu želio stvarati probleme i nabijati transfernu cijenu. Recimo da mu je Dinamo izašao ususret.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Cokaj nije blizu

Treba podsjetiti da je Gojak s Dinamom osvojio ukupno 13 trofeja, dva puta je igrao Ligu prvaka, dva puta bio s Modrima u europskom proljeću, zabio je za Plave 20 golova.

Računalo se da će odlaskom Gojaka maksimirsko društvo posegnuti za Enisom Cokajem iz svlačionice Lokomotive, ali kako sada stvari stoje, ništa od njegovog dolaska u plavi dom.

Ipak, ljetni prijelazni rok još nije završen, često puta smo svjedočili “last minute” preokretima. Također to važi i za eventualno angažiranje potrebnog lijevog beka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 17:42