Arijan Ademi

 Cropix
OSTAJU U ZAGREBU

Dinamo na zimske pripreme putuje bez kapetana Arijana Ademija i Josipa Mišića!

Za sada su Modri dogovorili jednu utakmicu u Rovinju, 12. siječnja igraju protiv Celja
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. siječanj 2023. 06:28

Dinamo na pripreme u Rovinj kreće bez kapetana Arijana Ademija i Josipa Mišića! Dva iznimno bitna, iskusna plava nogometaša, morat će ostati u Zagrebu jer su - bolesni! Uhvatila ih je neka gadna viroza koja ovih dana vlada, pa nisu u mogućnosti otisnuti se s momčadi na pripreme. Međutim, ako se u međuvremenu oporave, stići će u rovinjski hotel Lone, gdje će dinamovci biti smješteni do 12. siječnja.

Na popisu Ante Čačića za današnji put u Rovinj (utorak) su Dominik Livaković, Ivan Nevistić, Danijel Zagorac, Faris Krkalić, Sadegh Moharrami, Daniel Štefulj, Boško Šutalo, Josip Šutalo, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Bruno Petković, Martin Baturina, Mahir Emreli, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Robert Ljubičić, Josip Drmić, Marko Brkljača, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Gabriel Rukavina, Dino Perić, Luka Menalo, Dario Špikić i Mislav Oršić. Osim ovih već poznatih imena, a tu spadaju i mladi Krkalić, Rukavina i Brkljača, Čačić u Rovinj vodi i neke druge dečke koji predstavljaju klupsku budućnost. To su Luka Lukanić, Luka Vrbančić i Jakov Gudlica. Trebao je na put i Moreno Živković, ali ostavljen je u Zagrebu jer mu je bio potreban odmor.

Za sada su Modri dogovorili jednu utakmicu u Rovinju, 12. siječnja igraju protiv Celja. Slobodan termin je i 8. siječanj, taj ogled dogovorit će se u Rovinju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 13:58