Jusuf Gazibegović

 Lukasz Skwiot/cyfrasport/zuma Press/profimedia
NA MODROM RADARU

Dinamo naciljao zamjenu za propali transfer: reprezentativac želi na Maksimir, ali postoji problem

Zagrebački klub ponovo je zagrizao za igrača koji je ponikao u akademiji RB Salzburga
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. veljača 2024. 09:25

Nakon što igrač iz Obale Bjelokosti Koffi Kouao nije prošao liječnički pregled zbog oštećenja hrskavice koljena Dinamo nije odustao od potrage na novim rješenjem na desnom braniču, iako je jasno da taj neće moći igrati u Europi, budući da je lista već poslana UEFA-i. No, Modrima je prioritet ovog časa HNL.

Prvo se pojavila vijest da je hrvatski prvak zainteresiran za Frana Tudora iz poljskog Rakowa, što je potvrdio i njegov menadžer Matej Škegro, a potom smo doznali da su ponovno krenuli u akciju dovođenja Jusufa Gazibegovića, reprezentativca Bosne i Hercegovine koji igra u Sturmu iz Graza.

image

Jusuf Gazibegović

GABRIEL BOUYS Afp

On je imao u ugovoru otkupnu klauzulu od 1,75 milijuna eura, koja nije aktivirana do propisanog roka 15. siječnja, ali možda postoji šansa da ga Sturm pusti za taj ili sličan iznos unatoč tome. No, hoće li mu zaista Austrijanci omogućiti transfer vidjet će se. Igrač ima veliku želju doći u Dinamo. Sad je problem što ga je Sturm prijavio za Europu pa je pitanje ima li dovoljno drugih rješenja bez njega, budući da ne može dopuniti listu. U Konferencijskoj ligi igraju sa Slovanom iz Bratislave i nadaju se prolazu.

Dinamu je Gazibegović, koji je ponikao u akademiji RB Salzburga i u ožujku će imati 24 godine, bio prvi izbor na desnom beku, no okrenuo se jeftinijim opcijama. Sada je ponovno zagrizao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 10:46