GORAN MEHKEK Cropix
NISU SKROZ POTONULI

‘Dinamo nam je oduzeo najveću prednost, ali ovo nije smrtna presuda. Još uvijek postoji nada‘

Većina azerskih medija donosi šture izvještaje s utakmice, a u komentarima se ističe izjava trenera Gurbanova
Piše: SNObjavljeno: 21. kolovoz 2024. 09:02

"0:3 nije smrtna presuda, još uvijek postoji nada" stoji u naslovu azerbajdžanskog portala Idman.biz koji objavljuje tekstove na ruskom jeziku. U tekstu se ističe kako je Qarabag znatno smanjio svoje šanse za ulazak u Ligu prvaka nakon što je izgubio od Dinama s visokih 0:3, ali i da su oni imali svoje prilike iako su lopte ulazile samo u mrežu Fabijana Buntića.

U tekstu se naglašava kako je Dinamo zagospodario sredinom terena te tako oduzeo najveću prednost Qarabagu, ali da su gosti svejedno imali dosta prilika koje, prije svih, nisu iskoristili Benzia i Juninho dok su Zagrepčani na vratima imali raspoloženog Ivana Nevistića. Citira se i trener Gurban Gurbanov koji je nakon utakmice rekao da je njegova momčad igrala na pravi način čim je stvorila toliko dobrih prilika.

Nije se ni Dinamo branio, ističe se na Idmanu. Osim što su postigli tri gola, imali su još nekoliko dobrih šansi, a utakmica je pokazala da su Zagrepčani s razlogom bili favoriti uoči ove utakmice. No, bez obzira na izrazito negativan rezultat nada još postoji, ističe azerski medij koji tekst završava s još jednom Gurbanovom rečenicom.

- Borit ćemo se do kraja da ostvarimo dobar rezultat - istaknuo je trener Qarabaga, a novinar Idmana zaključio kako još uvijek postoji nada.

Linker
29. rujan 2024 22:28