Dinamovi navijači

 RONALD GORSIC Cropix
PROSLAVA DUPLE KRUNE

Dinamo objavio informacije za veliku feštu na zagrebačkom trgu, navijačima se preporučuju dvije rute

Posljednji put Dinamo je naslov na Trgu proslavio sada već davne 2007. godine
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2024. 12:56

Nakon što podignu pehar i odrade slavlje na maksimirskom terenu, Dinamovi igrači u nedjelju će se nakon utakmice protiv Rudeša, koja počinje u 17.30 sati, uputiti na Trg bana Josipa Jelačića. U Zagrebu se sprema velika fešta povodom duple krune, a s obzirom na to da je stadion rasprodan za utakmicu, očekuju se tisuće ljudi na ulicama glavnog grada.

Ususret proslavi, Dinamo je na službenoj stranici objavio informacije za navijače, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"U nedjelju, 26. svibnja, Dinamo će na Maksimiru odigrati posljednju utakmicu sezone i u 36. kolu s početkom u 17:30 sati se sučeliti s Rudešom.

Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš, na maksimirskom travnjaku održat će se ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim slijedi i velika proslava naslova prvaka na Trgu bana Josipa Jelačića.

PREPORUČENA RUTA

Nakon ceremonije dodjela pehara i medalja, naši igrači obavit će medijske obaveze te nakon toga odlaze u otvoreni autobus koji će se rutom Maksimirska - Vlaška zaputiti prema glavnom Trgu. Navijačima preporučujemo da se na Trg zapute tramvajem br. 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Trga bana Jelačića. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama.

LIVE PRIJENOS NA YOUTUBEU, PROGRAM NA TRGU

U autobusu s našim igračima imat ćemo live kameru, pa će slijedom toga svi zainteresirani po završetku utakmice i ceremonije dodjele pehara i medalja moći pratiti zbivanja iz autobusa u izravnom prijenosu na našem Youtube kanalu. Rutu kretanja autobusa s igračima pogledajte na sljedećoj fotografiji:

image
GNK DINAMO

Napominjemo kako će redovni cestovni i tramvajski promet na ruti kojom će se kretati autobus s igračima biti obustavljen.

Zagrijavanje za proslavu krenut će u popodnevnim satima, a po dolasku autobusa na Trg bana Jelačića počinje velika proslava uz istaknuta i poznata glazbena imena i brojne goste koji će uveličati ovaj poseban dan nakon jedne od najupečatljivijih sezona maksimirskog kluba u povijesti. Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti s nama na proslavi.

Posljednji put Dinamo je naslov na Trgu proslavio sada već davne 2007. godine, s obzirom na to da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi, zajedno ovjekovječimo posebne uspjehe koje smo ispisali tijekom sezone 2023/24 i zaplavimo Trg!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Svi na Trg - vidimo se u nedjelju!"

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. svibanj 2024 12:56