RONALD GORSIC Cropix
OKRŠAJ NA MAKSIMIRU

Dinamo objavio važne informacije uoči spektakla protiv Chelseaja! Za navijače su izdane posebne upute

Uoči večerašnjeg spektakla Lige prvaka na Maksimiru protiv Chelseaja oglasili su se iz Dinama
Piše: SNObjavljeno: 06. rujan 2022. 11:21

Na službenoj web-stranici Modrih objavili su važne informacije za navijače.

U nastavku priopćenje Modrih prenosimo u cijelosti.

"ULAZAK NA STADION

1. Prije nego što dođete do stadiona pripremite osobni dokument i ulaznicu za pojedinu utakmicu ili svoju godišnju ulaznicu.

2. Ulaznice koje ste kupili online (ulaznice.hr ili Aircash aplikacija) potrebno je ispisati kod kuće. Nema preuzimanja ulaznica za Ticket pointu niti je moguće ući s prikazom ulaznice na pametnom telefonu.

image
RONALD GORSIC Cropix

3. Ispisane ulaznice potrebno je savinuti tako da mogu uči u čitač na ulaznoj barijeri na stadionu.

4. Vlasnici godišnjih ulaznica s tom istom ulaznicom ulaze na stadion, za svaku domaću utakmicu u svim natjecanjima u sezoni 2022/23. Ne trebate preuzimati papirnatu ulaznicu za svaku utakmicu na Ticket pointu. Godišnju ulaznicu potrebno je predočiti (uz osobni dokument) na pred-ulazima ako postoje, te očitati na čitaču na samom ulazu u stadion.

5. Zaštitaru na pred-ulazu svi navijači trebaju pokazati osobni dokument i ulaznicu kako bi mogao usporediti podatke. Pred-ulazi napravljeni su kako bi se smanjila gužva na samim ulazima za pojedinu tribinu i kako bi se osigurao brži prolaz navijača kroz ulaze.

6. Dolaskom do glavnog ulaza na stadion, pojedinačnu ulaznicu (il godišnju ulaznicu) je potrebno staviti u čitač kako bi se otvorio prolaz.

7. Barkod na ulaznici prilikom skeniranja treba biti okrenut prema gore.

8. Nakon prolaska barijere, doći ćete do zaštitara koji će obaviti sigurnosni pregled. Svaki navijač obavezan je pristupiti sigurnosnom pregledu prilikom ulaska na stadion.

9. Prema prosudbi policijskih službenika moguć je eventualni dodatni pregled od strane policije.

10. Imajte na umu da svaka ulaznica vrijediti samo za jednu osobu - nije moguće predati svoju ulaznicu drugoj osobi. Ulaznice su personalizirane, glase na ime i prezime vlasnika te nisu prenosive.

PERSONALIZACIJA ULAZNICA

Ulaznice za utakmicu su personalizirane, na svakoj ulaznici mora biti ispisano ime i prezime. Svim nosiocima ulaznica koji će posjedovati ulaznice koje NISU VEZANE na njihov osobni dokument ulazak na stadion bit će odbijen, bez povrata novca. Pokušaj ulaska s krivom ulaznicom ili ulaznicom na tuđe ime je prekršaj i možete biti prekršajno gonjeni i kažnjeni.

image
RONALD GORSIC Cropix

TRIBINA SJEVER STADIONA MAKSIMIR

Sjeverna tribina stadiona Maksimir je dvoetažna tribina podijeljena na sjever dolje i sjever gore.

SJEVER DOLJE

- donja tribina sjevera kapaciteta je 4950 sjedećih mjesta

- ulazak navijača na donju tribinu omogućen je na prva dva ulaza gledano od zapada

- preporučeni dolazak na tribinu sjever dolje je iz smjera ulice Svetice

SJEVER GORE

- gornja tribina sjevera kapaciteta je 4510 sjedećih mjesta

- ulazak navijača na gornju tribinu omogućen je na trećem ulazu gledano od zapada (rotor) i na sjevernom ulazu tribine istok

- preporučeni dolazak na tribinu sjever gore je iz smjera Hondlove ulice

ULAZAK DJECE DO 12 GODINA STAROSTI NA TRIBINU SJEVER - PRIORITET

Za djecu do 12 godina starosti koji su u pratnji roditelja ili staratelja ulazak na tribinu sjever (i donju i gornju) organiziran je na posebnim ulazima:

1. Ulaz na obje tribine sjever omogućen je sa zapadne strane sjeverne tribine (staklena vrata)

2. Ulaz na obje tribine omogućen je na posebnoj barijeri ulaza tribine istok (sjeverna strana)

Djeca starosti do 12 godina u pratnji roditelja na ulazima na tribinu sjever imaju prioritetni prolaz, odnosno pozivamo sve roditelje ili skrbnike koji dolaze na utakmicu s djecom starosti do 12 godina, da dođu na jedan od dva navedena ulaza namijenjena posebno za njih.

PREPORUKA

Svim navijačima Dinama koji dolaze na utakmice preporučamo pravovremeni dolazak na stadion, posebno na dane utakmica kada je stadion rasprodan, kako bi na vrijeme prošli kompletnu proceduru na ulazima koja zahtijeva određeno vrijeme, kako bi na vrijeme došli na svoje mjesto na tribinu i pratili utakmicu od prve minute.

Klub za svaku utakmicu zasebno putem službenih kanala objavljuje vrijeme otvaranja ulaza na stadionu.

Ujedno preporučamo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taxi prijevoza do lokacije stadiona, zbog zatvaranja prometa u krugu stadiona na dan utakmica, ograničenih parking kapaciteta na stadionu i u krugu stadiona te zbog velike gužve na svim prilaznim pravcima neposredno prije same utakmice.

NUMERACIJA SJEDALICA

Molimo sve navijače da u novoj sezoni poštuju numeraciju sjedalica na svim tribinama, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama. Također, molimo sve navijače da ostave prolaze i stepenice prohodnima te da se ne zadržavaju na stepenicama.

OSTALO

Zabranjene su sve vrste rasizma i/ili rasističkog ponašanja, uvredljivo ili neprikladno vikanje. Zabranjeno je bacanje bilo kakvih predmeta s tribina na teren. Zabranjen je ulazak u igralište s tribina bez odgovarajuće dozvole prije, tijekom utakmice i nakon utakmice.

Ukoliko imate specifično zdravstveno stanje koje zahtijeva nošenje torbe ili nekih posebnih stvari, ortopedskog pomagala i drugu sličnu opremu, obavezno se trebate s upitom javiti barem nekoliko dana prije termina utakmice na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Bez najave prema klubu i odobrenja kluba za pojedini upit, ulazak uz navedene predmete neće biti dozvoljen.

OPĆE UPUTE I PRAVILA

Predmeti koje je zabranjeno unositi na stadion Maksimir su:

- pirotehnička sredstva, rakete, dimne bombe, baklje, petarde i sl.

- noževi, oružje (odnosno predmeti koji su napravljeni da bi poslužili kako oružje, ili oni koji mogu poslužiti kao oružje)

- laserski uređaji

- nije dozvoljeno unošenje predmeta pogodnih za bacanje (kamenje, upaljače, kovanice, punjače za mobitele i pripadajuću opremu, električne cigarete ili sve one predmete za koje djelatnik osiguranja na ulazu procjeni da bi se mogli koristiti za bacanje)

- veliki kišobrani, i oni s metalnim šiljcima

- profesionalna oprema za snimanje (audio i video) ili oprema koju se smatra profesionalnom

- ruksaci i torbe veće od 30x20x10cm

- hrana i piće

Ovaj popis nije konačan, dodatne informacije prikazane su na ulazima u stadion.

Ulazak na nogometnu utakmicu bit će zabranjen gledateljima koji:

- su pod utjecajem alkohola

- ne posjeduju ulaznicu ili drugu odgovarajuću ispravu izdanu od strane organizatora

- za koje se tijekom sigurnosne provjere utvrdi da posjeduje zabranjene predmete i/ili tvari ranije navedene

- za koje postoji vjerojatnost da će uzrokovati smetnje i/ili ugroziti sigurnost drugih na utakmici

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da je jedino ovlašteno prodajno mjesto ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir, kao i servis www.ulaznice.hr te aplikacija Aircash.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr (kad je aktivna online prodaja) kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost."

Linker
30. travanj 2024 13:25