Dinamovi navijači

 GORAN MEHKEK Cropix
‘ZAJEDNO, PIŠEMO POVIJEST‘

Dinamo objavio veliku vijest i stigao na korak do rekorda: ‘Ovaj trenutak podsjeća nas na slavne dane iz 1982.‘

‘Uvjereni smo da ćemo, uz vašu nepokolebljivu podršku, do kraja ove godine premašiti tu brojku‘
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 15:10

Dinamo od danas broji 40 tisuća članova, objavio je maksimirski klub na službenim stranicama.

Modri su tako stigli na korak do povijesnog rekorda, do slavne 1982. godine, kada je Dinamo brojao rekordnih 42 tisuće članova, a godinu je zaključio s naslovom prvaka Jugoslavije nakon 24 godine čekanja.

Nakon što su dostigli današnju, "okruglu" brojku, iz Dinama su se oglasili putem svojih kanala, objasnivši značenje ovog trenutka.

"S ponosom želimo podijeliti vijest da je naš klub dosegao brojku od 40.000 aktivnih članova! Ovaj trenutak podsjeća nas na slavne dane 1982. godine, kada je rekord od 42.000 članova ispisao jedno od najsvjetlijih poglavlja u povijesti našeg voljenog kluba.

Danas, više nego ikada, osjećamo snagu i jedinstvo naših navijača. Zajedno smo prevladali mnoge izazove, a naša ljubav prema Dinamu iz dana u dan raste. Ta ljubav i podrška vode nas prema još jednom povijesnom postignuću - obaranju rekorda starog više od četiri desetljeća.

Uvjereni smo da ćemo, uz vašu nepokolebljivu podršku, do kraja ove kalendarske godine premašiti brojku od 42.000 članova i time ispisati novu stranicu Dinamove povijesti. Svaki član, svaki navijač, svaki korak s nama znači mnogo više od same brojke. Zajedno stvaramo Dinamo koji je sinonim za snagu, ponos i tradiciju.

Hvala vam što ste uz nas. Hvala vam što ste dio ove priče. Zajedno, pišemo povijest.", piše u objavi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:46