Mirko Barišić

 Ronald Goršić/Cropix
ZATIŠJE PRED BURU

Dinamo odredio datum Skupštine. Doznajemo da se spremaju ostavke, dio skupštinara promijenio stranu

Neki članovi Skupštine lukavo će izbjeći dolazak, a postoje i oni koji su još uvijek u dvojbi
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. veljača 2023. 14:49

Poznat je datum Skupštine Dinama, održat će se 9. ožujka. Po onome što saznajemo, bit će otvorena na novinare, pa ćemo se moći uvjeriti kako sve to funkcionira na najvišoj klupskoj instanci. Skupština će biti redovna, a dnevni red još nije točno utvrđen.

Nakon te Skupštine mnoge stvari oko Dinama biti će jasnije. Naravno, do tog datuma bit će još dosta lobiranja na svim stranama. Po onome što saznajemo, neki skupštirani su pretrčali s jedne na drugu stranu, drugi su u dvojbi, neki će dati neopozive ostavke na članstvo u Skupštini, neki će lukavo izbjeći dolazak....

Uglavnom, situacija je ovog trenutka neizvjesna. Ono što znamo jest da predsjedniku Mirku Barišiću istječe mandat, kao i članovima Izvršnog odbora.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

‘Dinamo ima svjetskog talenta, u tim godinama takav nije bio ni Luka. Od ljeta ga vidim u reprezentaciji‘. Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao igru veznjaka Modrih na utakmici protiv Istre. Pričali smo i o putu kojim je očigledno da Hajduk mora ići, ali i koje su dvije momčadi pokazale najljepši nogomet u nastavku domaćeg prvenstva. U novoj ‘VAR sobi‘ pogledajte analizu cijelog 21. kola SuperSport HNL:

Linker
14. rujan 2024 06:44