Lukas Kačavenda

 MARKO LUKUNIC/PIXSELL/GNK DINAMO
SADA JE SLUŽBENO

Dinamo potvrdio dolazak igrača kojeg se godinama povezivao s Maksimirom: ‘Svi znaju koliko mi znači...‘

‘Jako sam sretan što je priča završila na ovakav način, što sam postao Dinamov igrač‘
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2023. 11:17

Lukas Kačavenda novi je igrač Dinama. Da je ovaj posao dogovoren, objavili smo još u petak, a od danas je službeno.

"Daroviti vezist Lokomotive došao je u maksimirski klub na posudbu do siječnja sljedeće godine. Momčad trenera Sergeja Jakirovića ovime je dodatno pojačala svoj napadački arsenal pri čemu će Kačavenda, kao svestran ofenzivac koji ordinira na više različitih pozicija, i te kako oplemeniti Dinamovu momčad", osvanulo je u subotu prijepodne na službenoj stranici kluba.

– Jako sam sretan što je priča završila na ovakav način, što sam postao Dinamov igrač. Silno mi je drago zbog toga, svi znaju koliko mi Dinamo znači i ovo je velika prilika za mene. Sretan sam i ponosan i jedva čekam da odjenem sveti dres na sebe – naglasio je Kačavenda po dolasku u Dinamu.

Riječ je mladom hrvatskom reprezentativcu, 20-godišnjaku koji igra na poziciji ofenzivnog veznog igrača ili krila, bilo desnog ili lijevog.

Lukas je s mladom hrvatskom reprezentacijom sudjelovao u ciklusu za Europsko prvenstvo 2023. godine i pritom su mu suigrači bili i petorica igrača koji ga sad čekaju i u Dinamu: Marko Bulat, Antonio Marin, Boško Šutalo, Mauro Perković i Luka Stojković koji se prije nekoliko dana također priključio svlačionici hrvatskog prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 20:12