Dinamo Zagreb

 SCREENSHOT DINAMO
NOVA SURADNJA

Dinamo pozvao navijače na veliko predstavljanje: ‘Ove sezone započinje novo poglavlje, bit ćete oduševljeni‘

‘Vidimo se u parku Maksimir u nedjelju, 07. srpnja u 19:00 sati!‘, poručuju iz Dinama.
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2024. 15:51

Dinamo je ove sezone odlučio da neće nastaviti suradnju s Adidasom i za novog proizvođača opreme odabrao britanski Castore. Navijači željno iščekuju predstavljanje novog dresa kako bi vidjeli u kojoj će varijanti njihovi miljenici igrati u sezoni koja je pred vratima.

Iz Dinama su odlučili predstavljanje dresa organizirati baš na druženju s navijačima pa će tako Modri svoj novi dres za sezoni 2024./25. predstaviti u nedjelju, 07. srpnja, u 19 sati u parku Maksimir. Iz kluba najavljuju i zabavan sadržan, glazbeni program, nagradne igre i druženje s prvotimcima. Dinamovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Dragi navijači GNK Dinamo,

Ovim putem vas obavještavamo da će se predstavljanje novog dresa za sezonu 2024/25. održati u nedjelju, 07. srpnja, u 19:00 sati u parku Maksimir, kod velike pozornice.

Ove sezone, GNK Dinamo započinje novo poglavlje u suradnji s našim novim proizvođačem opreme, renomiranom britanskom markom Castore. Castore je poznat po svojoj kvaliteti i inovacijama u sportskoj opremi, te smo uvjereni da će naši igrači, kao i naši vjerni navijači, biti oduševljeni novim dresovima.

Na eventu u parku Maksimir očekuje Vas zabavan i edukativan sadržaj, glazbeni program i raznolike igre u kojima se možete okušati te osvojiti vrijedne nagrade. Šlag na tortu bit će dolazak nekolicine prvotimaca s kojima ćete s moći podružiti i fotografirati.

Pozivamo sve naše navijače da nam se pridruže na ovom eventu i prvi vide novi dres koji će naši igrači nositi u nadolazećoj sezoni. Bit će to izvrsna prilika za zajedničko druženje, fotografiranje, razmjenu iskustava te naravno, izražavanje podrške našem klubu uoči borbe za trofeje u novoj sezoni.

Vidimo se u parku Maksimir u nedjelju, 07. srpnja u 19:00 sati!", poručuju iz Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. listopad 2024 14:23