GORAN MEHKEK Cropix
GENERALKA MODRIH

Dinamo razveselio navijače, otvara se Maksimir za zadnju probu uoči početka sezone

Utakmica s Vardarom je na rasporedu u utorak, 23. srpnja u 19 sati
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2024. 10:38

Idućeg tjedna Dinamo će u prijateljskoj utakmici dočekati Vardar, a utakmica koja je na rasporedu u utorak, 23. srpnja u 19 sati na stadionu Maksimir, bit će otvorena za gledatelje. Navijači će dvoboj moći pratiti s tribine zapad dolje, a ulaznice će se prodavati po cijeni od 10 eura.

Aktualnim vlasnicima godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje, kao i sjever dolje, bit će omogućeno besplatno gledanje utakmice s tribine zapad dolje.

Također, vlasnicima godišnjih ulaznica za svečane lože na stadionu Maksimir bit će omogućen ulazak na tribinu zapad dolje, pošto se lože za spomenuti susret neće otvarati na dan utakmice.

Prodaja ulaznica odvijat će se fizički na Ticket pointu na dan utakmice, 23. srpnja, od 11.00 do 19.00 sati.

Godišnje na Ticket Pointu

Dinamo je svoje članove, koji su kupili svoju godišnju ulaznicu putem servisa https://tickets.gnkdinamo.hr/, obavijestio kako će svoju ulaznicu moći podići do kraja tekućeg tjedna. Podizanje godišnjih ulaznica za sezonu 2024/25. za sve članove koji su svoju godišnju ulaznicu kupili putem spomenutog servisa obavljat će se na Ticket Pointu do petka, 19. srpnja, od 11.00 do 19.00 sati. U slučaju da netko nije u mogućnosti podići svoju godišnju ulaznicu u navedenom terminu, to će moći obaviti na istoj lokaciji na dane Dinamovih utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. kolovoz 2024 23:09