DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
ODLAZAK PLAVOG LAVA

Dinamo se atraktivnim videom i emotivnom objavom oprostio od Mislava Oršića: ‘Orša, hvala na svemu!‘

Maksimirski klub je svojem ponajboljem igraču posvetio tri objave na Facebooku
Piše: SNObjavljeno: 06. siječanj 2023. 19:11

Mislav Oršić je potpisao za engleski Southampton, a od svojeg ponajboljeg igrača i miljenika navijača se na društvenim mrežama oprostio i zagrebački Dinamo.

"Miljenik navijača Dinama, najbolji strijelac u povijesti Dinamovih nastupa u europskim natjecanjima, njegovo veličanstvo Mislav Oršić, završio je svoj maksimirski mandat i karijeru nastavlja upravo u – Engleskoj. Od ovoga će proljeća „marširati“ otočkim travnjacima uz taktove popularne pjesme „When the Saints Go Marching In“ - upravo je to himna njegova novog kluba, Southamptona. Mislav je u petak 6. siječnja potpisao ugovor s engleskim prvoligašem", napisali su Modri u objavi na Facebooku pa dodali:

"Maksimirski fantasista, brzanac i strijelac, junak brojnih bajkovitih zagrebačkih nogometnih priča, naš topnik i „masterclass“ samo je u ove četiri i pol sezone ispisao zlatnu klupsku povijest.

U najdražem je dresu, s popularnim brojem 99 na leđima, odigrao 216 službenih utakmica, postigao 91 pogodak i osvojio ukupno sedam trofeja.

Mislave, od srca hvala na dojmljivim potezima, pogocima, asistencijama, nogometu vica, čarolije i atrakcije, na brojnim trofejima, velikim rezultatima, efektnim izvedbama, hvala ti što si pisao veliku Dinamovu povijest i stvarao za sve nas trenutke za uživanje. Sretno u nastavku karijere!", poručili su iz Dinama.

Dinamo se od Oršića oprostio s još dvije objave. U jednoj je njegovo oproštajno pismo navijačima i klubu, a u drugoj atraktivni video s najvažnijim trenucima njegove karijere u modrom dresu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 20:29