DAMIR KRAJAC Cropix
DOBIO POSEBAN POKLON

Dinamo se na simboličan način oprostio od srebrnog Vatrenog, tribine ga ispratile pljeskom

Bila je to lijepa zahvala za njegove dobre igre u zagrebačkom klubu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 15. svibanj 2024. 20:15

Dinamo se uoči finala Kupa s Rijekom simbolično oprostio od svog bivšeg pouzdanog lijevog braniča, Josipa Pivarića, koji je prošloga ljeta u dresu Lokomotive okončao karijeru. Pivarić je na travnjak donio Rabuzinovo "Sunce", pokal namijenjen pobjedniku Kupa, a potom mu je sportski direktor maksimirskog kluba, Marko Marić, predao Dinamov dres s brojem 181, toliko je, naime, službenih utakmica Pivarić odigrao u plavom dresu. Osvajač srebrnoga odličja na SP u Rusiji pljeskom je ispraćen s travnjaka, bila je to lijepa zahvala za Pivarićeve dobre igre u Dinamu.

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

A što se tiče navijača, podsjetimo, Dinamo je Rijeci prepustio 1550 ulaznica i južna je tribina bila dobro ispunjena, riječki su navijači gotovo svi bili u bijelim majicama. Sjever je, pak, također bio uobičajeno dobro popunjen i najžešći su navijači cijelo vrijeme gromko bodrili svoje ljubimce.

A Bad Blue Boysi su istaknuli i transparent "Svako proljeće treba svoje sunce", ispod kojeg je bila i koreografija u obliku Rabuzinova "Sunca", poruka je bila više nego jasna...

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Linker
17. srpanj 2024 10:46