Dario Šimić više nije u upravi Dinama

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
VAŽAN DAN NA MAKSIMIRU

Dinamo se oglasio nakon odlaska Šimića, evo o čemu se razgovaralo, tema je bila i izgradnja novog stadiona

Sastali su se Nadzorni i Izvršni odbor hrvatskog prvaka i raspravljali o brojnim temama
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2023. 21:10

Dinamo je u utorak održao prvi sastanak Nadzornog odbora, a sastao se i novi saziv Izvršnog odbora. Kako smo već pisali, Dario Šimić je podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinama, a klub mu se zahvalio na suradnji.

Dinamo se nakon ovih važnih sjednica oglasio priopćenjem, a njega prenosimo u cijelosti.

"U utorak, 10. listopada 2023. godine, održan je inaugurativni sastanak Nadzornog odbora GNK Dinamo kojeg u novom sazivu čine jednoglasno izabrani predsjednik Ognjen Naglić i članovi Saša Pavličić-Bekić i Zdravko Kačić. Istoga dana sastao se i novi saziv Izvršnog odbora uz naglasak na temu realizacije sportskog i financijskog plana.

Gospodin Dario Šimić još je u prvom dijelu sjednice IO podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinamo. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Šimiću na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Na sjednici IO su, na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem, sudjelovali Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Dragutin Kamenski, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Dubravko Skender, Ante Todorić i Heinz Truskaller. Sjednici su prisustvovali i svi članovi Uprave kao i članovi NO.

Tema realizacije plana i programa u sportskom segmentu bila je podijeljena na učinak prve momčadi u domaćem prvenstvu i europskim natjecanjima te na aktivnosti nogometne škole. Na sjednici je bilo riječi i o financijskom planu i njegovoj realizaciji.

Članovi IO raspravljali su i o prijedlogu novog Statuta kao i o njegovoj pripremi za Skupštinu kluba.

Dnevni red uključio je i analizu aktivnosti i zadaća koje GNK Dinamo treba poduzeti na planu priprema za izgradnju stadiona", priopćili su iz Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 00:05