RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
GLAVOBOLJE ZA KOPIĆA

Dinamo u problemu, a derbi je pred vratima! Vrijeme curi, zvijezda Modrih i dalje ne trenira s momčadi

Ako neće moći Kopić bi mogao na Rijeku bez njega, neće forsirati, ako ne ide - ne ide
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. siječanj 2022. 09:16

Izgledalo je da ta ozljeda neće biti ništa posebno, da je Bruno Petković samo nakratko izvan stroja, međutim, kako prolaze dani, sve je upitniji za utakmicu s Rijekom u nedjelju na startu proljetnog dijela sezone.

Sjećamo se kako se Petković jesenas i prošle sezone ekspresno oporavljao od nekih ozljeda, težih no što je ova, vraćao se na teren prije svih prognoza, no, ovog puta se oporavak malo oduljio. Petković trenira odvojeno od momčadi, pitanje je hoće li do nedjelje doći u optimalno stanje da bi trener Kopić s njim računao u tom derbiju.

Inače, zanimljiv je detalj da je Petković kod Kopića samo jednom bio starter u službenim, natjecateljskim utakmicama. I to u onom Kopićevom debiju, u porazu od Hajduka (0:2) u Maksimiru. Utakmicu protiv West Hama propustio zbog bolesti, nije ga bilo niti protiv Slavena Belupa.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

U Puli je protiv Istre ušao na poluvremenu i bio dijelom one kontroverzne situacije kad mu je poništen gol iz kaznenog udarca pa je zaradio drugi žuti karton. Zbog tog je isključenja propusti završni dvoboj jeseni protiv Hrvatskog dragovoljca. Ispalo je da je Kopićev Dinamo pobijedio u svim utakmicama u kojima Petković nije bio u prvih 11, ali, bilo bi loše iz toga izvoditi neke konačne zaključe. Jasno je svima da je spremni i zdravi Petković velika snaga ove momčadi, ali, ako neće moći, ne bude li fit, Kopić bi mogao na Rijeku bez njega, neće forsirati, ako ne ide - ne ide.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:40