Ivan Senzen

 RONALD GORSIC Cropix
IDU PO BODOVE

Dinamo u utorak igra i u Kranjčevićevoj, mladi traže novi uspjeh: Nadamo se da ćemo ponoviti Chelsea

Juniori Dinama žele se vratiti pobjedama u skupini UEFA-ine lige mladih.
Piše: JL.Objavljeno: 10. listopad 2022. 17:55

Osim na Maksimiru, sutra će Dinamo odigrati protiv RB Salzburga utakmicu i u Kranjčevićevoj. Riječ je naravno o Dinamovim juniorima koji u sklopu Uefine Lige prvaka za mlade igraju također u skupini E s Chelseajem, Milanom i Salzburgom. Momčad Ivana Senzena trenutno je na predzadnjem mjestu s tri boda, a u prošlom je 3. kolu s 2:0 izgubila na gostovanju u Austriji. Prije toga nije bilo uspjeha niti kod Milana gdje su ih ‘mladi rossoneri‘ ispratili s tri pogotka u mreži. Međutim, povratak u Zagreb gdje su u prvome kolu odigrali odličnu utakmicu protiv Chelsea (4:2) ulijeva nadu za ovu momčad punu perspektivnih igrača.

"Očekivano sve tri utakmice su bile dosta teške, dosta zahtjevne. S obzirom na ono što smo proživjeli prije šest dana, čeka nas teška utakmica. Dobro smo se pripremili i nadamo se da ćemo opet odigrati kao protiv Chelsea", rekao je Senzen u najavi susreta za klupske medije pa dodao:

"Bit će malih promjena, jer ako izgubiš utakmicu očito nije bilo onako kako smo planirali. Nadam se da će one donijeti nešto bolje, a pri tome mislim da ćemo biti opasniji po njihov gol i tako razveseliti naše navijače," zaključio je trener Dinamovih juniora.

Nakon Senzena, za Dinamovu stranicu izjavu je dao i 18-godišnji Gabrijel Rukavina koji je briljirao na utakmici 1. kola protiv Chelsea gdje se upisao u listu strijelaca i dodao tome asistenciju.

"Prvu je utakmicu bio dobar ambijent, bilo je puno naših navijača za razliku od gostovanja gdje nemamo toliku podršku. Sada su ipak dvije domaće utakmice i nadamo se da tu možemo napraviti prevagu u našu korist."

Linker
15. travanj 2024 14:15